Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Macbook Air 13" M1 US Vesmírně šedý 2020

Macbook Air 13

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Macbook Air 13" M1 US Vesmírně šedý 2020 z kategorie elektronika, počítače, notebooky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Macbook Air 13" M1 US Vesmírně šedý 2020 .

Detailní informace

MacBook Macbook Air 13" M1 US Vesmírně šedý 2020:
Vypnuto
MacBook Air. Teď s čipem M1.Superrychlý. Supervýkonný.
Nejtenčí a nejlehčí notebook od společnosti Apple je teď extrémně výkonný díky 5nm čipu Apple M1. Ten nabízí bleskově rychlé 8jádrové CPU, které si poradí s každým projektem. A nechybí ani až 7jádrový grafický čip, jehož síla rozhýbe i náročné aplikace a hry. A nesmíme zapomenout na 16jádrový Neural Engine zrychlující úlohy strojového učení. Tohle je nový MacBook Air.
Vypnuto
Provedení a výdržAž 18 hodin na b...aterii.
I když nový čip Apple M1 představuje nevídaný skok ve výkonu, tak přesto citelně narostla výdrž baterie. Ta se pohybuje až na úrovni 18 hodin při přehrávání videa. Při práci s připojením přes WiFi se dočkáte 15 hodin. Ohromným plusem z uživatelského hlediska je zcela pasivní provedení. To znamená, že MacBook Air je i při maximálním zatížení zcela tichý.
Vypnuto
KlávesnicePodsvícená Magic Keyboard.
MacBook Air 13 má nově klávesnici s křídlovým mechanismem, stabilnějšími klávesami a rychlejší odezvou. Zdvih jednotlivých spínačů je nižší, takže úhozy znějí tišeji než doposud. Force Touch Trackpad je větší a lépe se vám tak bude ovládat veškerá činnost na nádherném 13,3 displeji s rozlišením 2 560 × 1 600 pixelů.
Vypnuto
Konektory2× Thunderbolt / USB 4.MacBook Air je vybavený dvojicí USB-C konektorů s podporou rozhraní Thunderbolt / USB 4. Díky tomu snadno připojíte libovolné příslušenství včetně obrazovky s 6K rozlišením při 60 Hz. K dispozici je též 3,5mm jack pro připojení sluchátek.
MobilitaDokonale přenosný notebook.Hmotnost nového MacBooku Air činí pouhých 1,29 kg, přesto se však nezastaví před žádným úkolem. V praxi oceníte okamžité probuzení z režimu spánku nebo kvalitnější obrazový výstup z integrované FaceTime kamery nebo rychlé připojení k síti pomocí WiFi 6.
SoukromíSystém macOS Big Sur vás chrání.Přístup do MacBook Air je chráněný pomocí Touch ID, což vám zajistí pohodlí i bezpečnost zároveň. A díky novému systému macOS Big Sur zvládnete cokoli rychleji než dříve. Při zachování maximální míry soukromí.

Produkt je výrobek značky Apple.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Apple, Počítače Apple, Notebooky Apple.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Macbook Air 13" M1 US Vesmírně šedý 2020 a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, počítače sleva, notebooky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Apple a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Apple najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Macbook Air 13" M1 US Vesmírně šedý 2020
Právě si prohlížíte...

35990,- Kč