Nosič kol na tažné zařízení HAKR Trip 2 Middle Elektro

Nosič kol na tažné zařízení HAKR Trip 2 Middle Elektro
Nosič kol na tažné zařízení HAKR Trip 2 Middle Elektro
Nosič kol na tažné zařízení HAKR Trip 2 Middle Elektro
Nosič kol na tažné zařízení HAKR Trip 2 Middle Elektro
7 999 7 999 3
7 999,- Kč

Původní cena: 7 999,- Kč


Hodnocení:


Nosič kol na tažné zařízení HAKR Trip 2 Middle Elektro z kategorie auto-moto, díly a příslušenství vozidel, přeprava nákladů pomocí vozidel, nosiče pro motorová vozidla, nosiče na jízdní kola, se slevou kupte přes Chci.cz.

In Sport LineZískejte tento produkt se slevou z obchodu In Sport Line a budete spokojení s dodaným Nosič kol na tažné zařízení HAKR Trip 2 Middle Elektro .

Detailní informace

Hliníkový nosič vhodný zejména pro (až 2) elektrokola, možnost sklopení pro snadný přístup do kufru, kompaktní rozměry, snadná instalace.. Nosič kol na tažné zařízení HAKR Trip 2 Middle Elektro je určen pro přepravu maximálně dvou jízdních kol. Díky většímu prostoru mezi ližinami a vyšší celkové nosnosti (50 kg) je vhodný zejména pro elektrokola. Ta jsou právě těžší než kola běžná a vyžadují více prostoru. Nosič vyniká kompaktními rozměry a nízkou hmotností. Díky tomu je možné jej téměř kdekoliv skladovat nebo převážet v kufru auta.
Snadná... je i manipulace a samotná instalace. Kola rychle připevníte pomocí univerzálních držáků na rám a rychloupínacích nastavitelných řemínků, které si poradí s jakoukolv šířkou plášťů. Kola jsou na několika bodech pevně a bezpečně přichycena, takže se jejich pádu obávat nemusíte. Nosič kol na tažné zařízení HAKR Trip 2 Middle Elektro lze sklopit i s připevněnými elektrokoly, což zajišťuje pohodlný přístup do kufru auta. Nosič nabízí možnost uzamknutí, takže se nemusíte obávat krádeže kol ze zaparkovaného auta.Technický popis:
Max. počet jízdních kol
2 elektrokola
Průměr rámu kola
všechny typy
Hmotnost
14 kg
Nosnost
50 kg
Napájecí konektor
13 polový
Rozměry po složení
d120 x š60 x v20 cm
Zadní světla
ano
Uzamknutí kola k nosiči
ano
Uzamknutí nosiče k vozidlu
ano
Maximální rychlost
130 km/h

Produkt je výrobek značky Hakr ,distribuovaný s EAN kódem 8594070930708.

Procházet zboží z kategorie Auto-moto Hakr, Díly a příslušenství vozidel Hakr, Přeprava nákladů pomocí vozidel Hakr, Nosiče pro motorová vozidla Hakr, Nosiče na jízdní kola Hakr.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Nosič kol na tažné zařízení HAKR Trip 2 Middle Elektro a další podobné zlevněné zboží z kategorie auto-moto sleva, díly a příslušenství vozidel sleva, přeprava nákladů pomocí vozidel sleva, nosiče pro motorová vozidla sleva, nosiče na jízdní kola sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Hakr a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Hakr najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Nosič kol na tažné zařízení HAKR Trip 2 Middle Elektro
Právě si prohlížíte...

7999,- Kč