Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Two Notes Torpedo Captor 8

Two Notes Torpedo Captor 8

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Two Notes Torpedo Captor 8 z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje – příslušenství, nástrojové zesilovače, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Two Notes Torpedo Captor 8 .

Detailní informace

Kompaktní loadbox, attenuator, amp DI. Reactive loadbox: Dokonale imituje impedanci skutečného reproboxu což umožňuje hru na kytaru s nízkou hlasitostí ale s plným zvukem. Vhodné pro domácí hraní ale stále častější požadavek na koncertech av studiích. Analog Speakers: Při použití na koncertech umožňuje plný zvuk z PA při nižší hlasitosti aparátu na pódiu. Captor má velikost klasického DI boxu, čili lze umístit do pedalboard nebo přímo na kytarový zesilovač. Vyrábí se ve verzích 4,8 a 16 Ohm. Attenuator: Při použití s ​​reproboxům umožňuje úplné... nebo 20 dB ztlumení. Výstup THRU nebo ATT. Reactive loadbox: vstupní impedance: 8 Ohms, výkon: 100 W RMS. Chlazení ventilátorem, tepelná ochrana. Vstup / Výstup: Vstup pro reproduktor: 6,3 mm jack - Unbalanced. Speaker Att: 6,3 mm jack - Unbalanced. (TS) - Útlum: -20 dB. Speaker Thru: 6,3 mm jack - Unbalanced. (TS) - přímé připojení do vstupu reproduktoru - použití při vypnutém loadbox. Linkový výstup: 6,3 mm jack - balanced - Impedance: 1 kOhms - bez simulace reproduktoru. DI výstup: XLR balanced - Impedance: 600 Ohms - s použitím nebo bez simulace reproduktoru. Speaker sim: pro kytaru nebo baskytaru s použitím Torpedo virtual cabinets software. Napájení 9 V DC adaptérem, 5mA. Rozměr: 175 x 126 x 62 mm. Váha: 1 kg 
Země původu: Čína Napájení: 240V Výkon: 100 W Výstup pro DI: Ano Procesor: Efektový procesor Možná montáž do racku: Ne USB: Ne Výkon (Watt): 100.0 Adaptér součástí: Ne

Produkt je výrobek značky Two Notes ,distribuovaný s EAN kódem 3700673800026.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Two Notes, Hobby, hudba a výtvarné umění Two Notes, Hudební nástroje – příslušenství Two Notes, Nástrojové zesilovače Two Notes.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Two Notes Torpedo Captor 8 a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje – příslušenství sleva, nástrojové zesilovače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Two Notes a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Two Notes najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Two Notes Torpedo Captor 8
Právě si prohlížíte...

5790,- Kč