Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Marshall Studio Vintage SV20H

Marshall Studio Vintage SV20H

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Marshall Studio Vintage SV20H z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje – příslušenství, nástrojové zesilovače, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Marshall Studio Vintage SV20H .

Detailní informace

SV20H přináší klasický tón 1959 SLP přímo do vašeho domova. Pravděpodobně nejslavnější zesilovač všech dob byl dokonale propracován pro dnešního kytaristu. Originální zvuk s možností přepínání mezi 20 W a 5 W stisknutím tlačítka. Země původu: Velká Británie Footswitch součástí: Ne Vstupní port nožního spínače: Ne Sluchátkový výstup: Ne Počet vstupů: 4 Efektová smyčka: Ano Reverb: Ne Napájení: 240V MIDI rozhraní: Ne USB: Ne Vestavěné efekty: Ne Impedance: 16/8/4 Ohm Výkon: 20 W Výstup pro DI: Ano Výstup pro externí reprobox: Ano Možná montáž do ...racku: Ne Výkon (Watt): 20.0 Ovládání: Presence Ovládání: Bass Ovládání: Middle Ovládání: Treble Ovládání: High Treble (Loudness 1) Ovládání: Normal (Loudness 2) Adaptér součástí: Ne

Produkt je výrobek značky Marshall ,distribuovaný s EAN kódem 5030463491058.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Marshall, Hobby, hudba a výtvarné umění Marshall, Hudební nástroje – příslušenství Marshall, Nástrojové zesilovače Marshall.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

24 090,- Kč
19 090,- Kč
Detail
7 989,- Kč
Detail
15 690,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Marshall Studio Vintage SV20H a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje – příslušenství sleva, nástrojové zesilovače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Marshall a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Marshall najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Marshall Studio Vintage SV20H
Právě si prohlížíte...

20390,- Kč