Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Marshall Studio Classic SC20H

Marshall Studio Classic SC20H

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Marshall Studio Classic SC20H z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje – příslušenství, nástrojové zesilovače, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Marshall Studio Classic SC20H .

Detailní informace

Celolampový kytarový zesilovač. Klasický zesilovač JCM800 2203 představuje ikonický rockový zvuk, který přináší i moderní aktualizovaná verze s kompaktním designem. Zesilovač je vybaven redukcí výkonu z 20 W na 5 W, což je ideální pro nahrávání ve studiu, nebo při cvičení v domácnosti kdy při nízké hlasitosti zůstává zachován charakter zvuku. Vstupní port nožního spínače: Ne Sluchátkový výstup: Ne Efektová smyčka: Ano Footswitch součástí: Ne Počet vstupů: 2 Reverb: Ne Napájení: 240V MIDI rozhraní: Ne USB: Ne Vestavěné efekty: Ne Impedance: 16/8.../4 Ohm Výkon: 20 W Výstup pro DI: Ne Možná montáž do racku: Ne Výkon (Watt): 20.0 Ovládání: Master Volume Ovládání: Preamp Volume Ovládání: Presence Ovládání: Bass Ovládání: Middle Ovládání: Treble Země původu: Velká Británie Adaptér součástí: Ne

Produkt je výrobek značky Marshall ,distribuovaný s EAN kódem 5030463490372.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Marshall, Hobby, hudba a výtvarné umění Marshall, Hudební nástroje – příslušenství Marshall, Nástrojové zesilovače Marshall.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

2 089,- Kč
1 870,- Kč
Detail
10 890,- Kč
10 190,- Kč
Detail
7 699,- Kč
7 179,- Kč
Detail
25 590,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Marshall Studio Classic SC20H a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje – příslušenství sleva, nástrojové zesilovače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Marshall a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Marshall najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Marshall Studio Classic SC20H
Právě si prohlížíte...

21690,- Kč