Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Hartke HD25

Hartke HD25

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Hartke HD25 z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje – příslušenství, nástrojové zesilovače, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Hartke HD25 .

Detailní informace

Basové kombo s výkonem 25W, osazené 8" reproduktorem s hybridní HyDrive papírově-hliníkovou membránou a keramickým magnetem. O nastavení zvuku se stará 3-pásmový EQ s ovládáním pro výšky, středy a basy a Volume. Kombo disponuje zabudovaným limiterem, Jackovým vstupem pro aktivní i pasivní baskytaru, AUX vstupem pro připojení mp3 přehrávače, výstupem pro sluchátka. Reproduktor chrání kovová mřížka ao pohodlný přenos se postará rukojeť na horní části komba. Vyrobeno v černém barevném provedení. Balení obsahuje : Manuál Repro : 1x 8 " Ovládání : M...iddle Šířka (cm) : 35.5 Počet kanálů : 1 Počet vstupů : 1 Limiter : Ano MP3 / linkový vstup : Ano Sluchátkový výstup : Ano Napájení : 240V Ovládání : Hlasitost Výkon : 25 W Balení obsahuje : Napájecí kabel Země původu : Čína Výkon (Watt) : 25.0 Hloubka (cm) : 25.4 Hmotnost : 11,2 kg Provoz na baterie : Ne Efektová smyčka : Ne Výstup pro externí reprobox : Ne Výstup pro DI : Ne USB : Ne Ovládání : Treble Vestavěné efekty : Ne Adaptér součástí : Ne Ovládání : Bass Výška (cm) : 38.7

Produkt je výrobek značky Hartke ,distribuovaný s EAN kódem 0809164016229.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Hartke, Hobby, hudba a výtvarné umění Hartke, Hudební nástroje – příslušenství Hartke, Nástrojové zesilovače Hartke.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Hartke HD25 a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje – příslušenství sleva, nástrojové zesilovače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Hartke a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Hartke najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Hartke HD25
Právě si prohlížíte...

3399,- Kč