Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Hartke HD15

Hartke HD15

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Hartke HD15 z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje – příslušenství, nástrojové zesilovače, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Hartke HD15 .

Detailní informace

Malé basové kombo s výkonem 15W, osazené 6,5 "reproduktorem s hybridní HyDrive papírově-hliníkovou membránou. O nastavení zvuku se stará 3-pásmový EQ s ovládáním pro výšky, středy a basy a Volume. Kombo disponuje zabudovaným limiterem, Jackovým vstupem pro aktivní i pasivní baskytaru, AUX vstupem pro připojení mp3 přehrávače, výstupem pro sluchátka. Reproduktor chrání kovová mřížka ao pohodlný přenos se postará rukojeť na horní části komba. Vyrobeno v černém barevném provedení. Země původu: Čína Napájení: 240V Provoz na baterie: Ne Repro: 1x 6,...5 " Sluchátkový výstup: Ano MP3 / linkový vstup: Ano Efektová smyčka: Ne Výkon: 15 W Výstup pro externí reprobox: Ne Limiter: Ano Výstup pro DI: Ne USB: Ne Výkon (Watt): 15.0 Ovládání: Hlasitost Ovládání: Bass Ovládání: Middle Ovládání: Treble Adaptér součástí: Ne

Produkt je výrobek značky Hartke ,distribuovaný s EAN kódem 0809164017721.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Hartke, Hobby, hudba a výtvarné umění Hartke, Hudební nástroje – příslušenství Hartke, Nástrojové zesilovače Hartke.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Hartke HD15 a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje – příslušenství sleva, nástrojové zesilovače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Hartke a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Hartke najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Hartke HD15
Právě si prohlížíte...

2590,- Kč