Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Nux Mighty 20 BT

Nux Mighty 20 BT

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Nux Mighty 20 BT z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje – příslušenství, nástrojové aparatury – příslušenství, nástrojové aparatury – stojany, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Nux Mighty 20 BT .

Detailní informace

Modelingové kombo pro elektrickou kytaru s výkonem 20 W. Nabízí simulace kytarových zesilovačů a zabudované efekty. Kombo je vhodné pro zkušebnu a domácí cvičení. Mighty 20 BT poskytuje 4 kanály. Každý z kanálů disponuje 2 zvukovými předvolbami z čehož každá předvolba nabízí simulaci jednoho ze známých kytarových zesilovačů. Kombo tak přináší 8 různých zvuků pro jaký...;koliv hudební žánr. Zároveň kombo obsahuje 3 zabudované efekty s možností kombinování. Současně je možné používání delay, reverb a modulačního efektu. Každý z efektů nabízí 3 druhy. Prostřednictvím Bluetooth je možné připojení mobilního telefonu. To umožňuje hru s oblíbenými skladbami. K dispozici je aplikace pro ovládání funkcí komba - Gain, Level a Tone. Navíc je možné ovládání a nastavení efektů. Země původu: Čína Výstup pro DI: Ne Výkon: 20 W USB: Ne Výkon (Watt): 20.0 Napájení: 240V Adaptér součástí: Ne Provoz na baterie: Ne Balení obsahuje: Napájecí kabel : 20210528.0 : 20210510.0 Počet kanálů: 4 Počet vstupů: 1 Reverb: Ano Repro: 1x 8 " Typ: Guitar Combo

Produkt je výrobek značky Nux ,distribuovaný s EAN kódem 6936257206817.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Nux, Hobby, hudba a výtvarné umění Nux, Hudební nástroje – příslušenství Nux, Nástrojové aparatury – příslušenství Nux, Nástrojové aparatury – stojany Nux.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

27 290,- Kč
19 690,- Kč
Detail
31 190,- Kč
22 490,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Nux Mighty 20 BT a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje – příslušenství sleva, nástrojové aparatury – příslušenství sleva, nástrojové aparatury – stojany sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Nux a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Nux najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Nux Mighty 20 BT
Právě si prohlížíte...

3790,- Kč