MOOER Hornet

MOOER Hornet
2 991 2 889 929
2 991,- Kč

Původní cena: 2 889,- Kč


Hodnocení:


MOOER Hornet z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje – příslušenství, nástrojové aparatury – příslušenství, nástrojové aparatury – stojany, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným MOOER Hornet .

Detailní informace

Kompaktní a přenosné modelingové kombo s výkonem 15 W, které je ideální pro začátečníky a domácí zkoušení a nabízí 9 vysoce kvalitních modelů digitálních zesilovačů, stejně jako škálu zabudovaných efektů včetně modulace, delaye a reverbu s nezávislým tap tempem. Umožňuje uložení a obnovení až 9 uživatelských nastavení a nabízí dva operační módy - LIVE a PRESET. Jeho na zakázku vyrobený 6,5-palcový reproduktor je perfektně naladěn pro zaručení skvělého tónu a výrazného zvuku, a to i přes kompaktním rozměrům komba. K dispozici je dále i ladička p...ro nástroje, výstup pro sluchátka, a aux vstup či možnost bezdrátového připojení Bluetooth pro přehrávání z externích zařízení. Rozměry: 290 x 173 x 255 mm. Hmotnost: 2,9 kg. Výstup pro externí reprobox : Ne Vestavěné efekty : Phaser USB : Ne Ovládání : Gain Barva : Černá Výkon (Watt) : 15.0 Počet presetů : 9 Napájení : Adaptér MIDI rozhraní : Ne Výkon : 15 W Ovládání : Live/Preset Barva podle výrobce : Black Typ : Guitar Combo Ovládání : Ladička Sluchátkový výstup : Ano Vestavěné efekty : Delay Výstup pro DI : Ne Reverb : Ano Ovládání : Mod Ovládání : Bass Napájení : 18V Adaptér součástí : Ano Mikrofonní vstup : Ne Bluetooth : Ano Ovládání : Tap AUX IN : Ano Ovládání : Hlasitost Provoz na baterie : Ne Vestavěné efekty : Vibrato Vstupní port nožního spínače : Ne Vestavěné efekty : Reverb Balení obsahuje : Manuál Vestavěné efekty : Chorus Footswitch součástí : Ne Repro : 1x 6,5 " Šířka (mm) : 290.0 Ovládání : Reverb Balení obsahuje : Adaptér Ovládání : Bluetooth Země původu : Čína Počet kanálů : 1 Ovládání : Mid Výška (mm) : 255.0 Ovládání : Treble Hmotnost : 2,9 kg Hloubka (mm) : 173.0 Počet vstupů : 1 Ovládání : Delay

Produkt je výrobek značky Mooer ,distribuovaný s EAN kódem 6943206792215.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Mooer, Hobby, hudba a výtvarné umění Mooer, Hudební nástroje – příslušenství Mooer, Nástrojové aparatury – příslušenství Mooer, Nástrojové aparatury – stojany Mooer.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

8 929,- Kč
Detail
7 839,- Kč
7 669,- Kč
Detail
1 558,- Kč
1 450,- Kč
Detail
24 790,- Kč
23 990,- Kč
Detail
22 120,- Kč
19 890,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

MOOER Hornet a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje – příslušenství sleva, nástrojové aparatury – příslušenství sleva, nástrojové aparatury – stojany sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Mooer a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Mooer najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

MOOER Hornet
Právě si prohlížíte...

2991,- Kč