Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Marshall Studio Classic SC20C

Marshall Studio Classic SC20C

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Marshall Studio Classic SC20C z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje – příslušenství, nástrojové aparatury – příslušenství, nástrojové aparatury – stojany, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Marshall Studio Classic SC20C .

Detailní informace

Celolampové kytarové kombo s výkonem 20 W. Studio Classic SC20C přináší autentický zvuk zesilovače JCM800 2203 v kompaktním designu. Zesilovač JCM800 2203 představuje ikonický rockový zvuk od 80. let a je uznáván mnoha významnými kytaristy. Moderní kombo SC20C nabízí stejný zvuk a navíc je vybaveno redukcí výkonu z 20 W na 5 W. To je ideální pro nahrávání ve studiu, nebo při cvičení v domácnosti kdy při nízké hlasitosti zůstává zachován charakter zvuku. Efektová smyčka: Ano Footswitch součástí: Ne Vstupní port nožního spínače: Ne Sluchátkový vý...stup: Ne Reverb: Ne Repro: 1x 10 " Počet vstupů: 2 Napájení: 240V MIDI rozhraní: Ne USB: Ne Typ elektronek v koncovém zesilovači: 2x EL34 Elektronika: 2x ECC83, 1x ECC83 (phase splitter) Výkon: 20 W Typ reproduktoru: Celestion V Type Výstup pro externí reprobox: Ano Výstup pro DI: Ne Výkon (Watt): 20.0 Ovládání: Preamp Volume Ovládání: Master Volume Ovládání: Presence Ovládání: Bass Ovládání: Middle Ovládání: Treble Země původu: Velká Británie Adaptér součástí: Ne

Produkt je výrobek značky Marshall ,distribuovaný s EAN kódem 5030463490297.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Marshall, Hobby, hudba a výtvarné umění Marshall, Hudební nástroje – příslušenství Marshall, Nástrojové aparatury – příslušenství Marshall, Nástrojové aparatury – stojany Marshall.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

5 621,- Kč
5 179,- Kč
Detail
10 969,- Kč
10 490,- Kč
Detail
8 190,- Kč
8 009,- Kč
Detail
15 690,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Marshall Studio Classic SC20C a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje – příslušenství sleva, nástrojové aparatury – příslušenství sleva, nástrojové aparatury – stojany sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Marshall a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Marshall najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Marshall Studio Classic SC20C
Právě si prohlížíte...

23190,- Kč