Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

IK Multimedia iRig Nano Amp

IK Multimedia iRig Nano Amp

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


IK Multimedia iRig Nano Amp z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje – příslušenství, nástrojové aparatury – příslušenství, nástrojové aparatury – stojany, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným IK Multimedia iRig Nano Amp .

Detailní informace

Kompaktní přenosný kytarový zesilovač, který nabízí dva způsoby použití. Miniaturní kombo je osazeno 3W zesilovačem třídy AB a 3 "reproduktorem, které jsou aktivní v módě AMP. Po přepnutí do módu DEVICE je možné kombo využívat jako standardní iRig rozhraní pro zařízení s operačním systémem iOS. V módu amp je k dispozici přepínač Bright a Normal a dvojice potenciometrů Gain a Volume. Spoléhat se můžete na vestavěný reproduktor, nebo kombo napojit na externí reproduktor a to až do neuvěřitelné velikosti 4x12. kombo funguje se standardními kytarov...ými kabinety do velikosti 4x12. Samozřejmostí je i sluchátkový výstup pro cvičení v tichosti. v režimu Device se kombo promění na rozhraní iRig a po připojení zařízení se systémem iOS nabízí nekonečné možnosti Softwarem AmpliTube. I v režimu Device lze kombo využívat s externím kytarovým reproboxům. kombo je napájeno trojicí AA baterii pro co největší mobilitu. Barevné provedení. Black. Země původu: Čína Výkon: 3 W Provoz na baterie: Ano Výstup pro DI: Ne Výstup pro externí reprobox: Ano Sluchátkový výstup: Ano USB: Ne Výkon (Watt): 3.0 Napájení: Adaptér

Produkt je výrobek značky Ik Multimedia ,distribuovaný s EAN kódem 8025813691032.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Ik Multimedia, Hobby, hudba a výtvarné umění Ik Multimedia, Hudební nástroje – příslušenství Ik Multimedia, Nástrojové aparatury – příslušenství Ik Multimedia, Nástrojové aparatury – stojany Ik Multimedia.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

3 005,- Kč
Detail
8 190,- Kč
8 009,- Kč
Detail
3 526,- Kč
Detail
8 419,- Kč
7 969,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

IK Multimedia iRig Nano Amp a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje – příslušenství sleva, nástrojové aparatury – příslušenství sleva, nástrojové aparatury – stojany sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ik Multimedia a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ik Multimedia najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

IK Multimedia iRig Nano Amp
Právě si prohlížíte...

1300,- Kč