Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Cort CM15R-DB

Cort CM15R-DB

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Cort CM15R-DB z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje – příslušenství, nástrojové aparatury – příslušenství, nástrojové aparatury – stojany, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Cort CM15R-DB .

Detailní informace

Série CM poskytuje perfektní výchozí bod pro jakéhokoliv kytaristu nebo baskytaristu. Ať už jste začátečník nebo zkušený profesionál, který potřebuje snadno přenosné a skvěle znějící kombo na cvičení, modely řady CM nabízejí širokou škálu funkcí s vynikajícím zvukem pro různé hudební žánry. CM15R nabízí širokou škálu čistých... a overdrive zvuků s jasně znějícím čistým kanálem a bohatě znějícím overdrive kanálem s nezávislým ovládáním gainu a hlasitosti a 3-pásmovým ekvalizérem s výškovými, středovými a basovými poťáky speciálně upravenými pro rozsah zvuků elektrické kytary. Ovládání gainu poskytuje široký rozsah overdrive od blues až po moderní zkreslení. Díky tlačítkovému voliči kanálů můžete snadno přepnout z čistého kanálu na kanál s vysokým gainem/zkreslením a zpět, což dělá z CM15R velmi všestranné kombo ve své třídě. Vestavěný digitální reverb dodává vašim kytarovým zvukúm svěží atmosféru, takže vaše cvičení jsou mnohem příjemnější a efektivnější. Kompaktní 8“ reproduktor je účinný s dostatkem kapacity na zpracování energie a může být překvapivě hlasitý, takže je ideální pro cvičení s jinými členy kapely v prostředí s regulovanou hlasitostí. Zvuk je jasný a vyvážený, což umožňuje vašemu hernímu stylu a charakteru znít bez zabarvení. Pomocný vstup vám umožní připojit váš smartphone nebo digitální přehrávač hudby k zesilovači a hrát spolu s oblíbenou hudbou. Konektor pro sluchátka je možné použít na cvičení pozdě v noci nebo v tichém prostředí, díky čemuž je CM15R univerzální kombo, které je možné použít v různých situacích. Typ: Guitar Combo Výkon: 15 W MP3 / linkový vstup: Ano Reverb: Ano Ovládání: Hlasitost Ovládání: Gain Ovládání: Treble Ovládání: Mid Ovládání: Bass Ovládání: Reverb Repro: 8" Sluchátkový výstup: Ano Hmotnost: 6 kg Země původu: Čína Barva podle výrobce: Dark Blue Počet kanálů: 2 Ovládání: Channel Select Počet vstupů: 2 Vestavěné efekty: Ano Efektová smyčka: Ne Footswitch součástí: Ne Vstupní port nožního spínače: Ne Počet efektů: 1 Adaptér součástí: Ano Výkon (Watt): 15.0 Napájení: 230V Balení obsahuje: Napájecí kabel Balení obsahuje: Manuál Šířka (cm): 30.5 Výška (cm): 31.5 Hloubka (cm): 19.0 Barva: Modrá Provoz na baterie: Ne

Produkt je výrobek značky Cort ,distribuovaný s EAN kódem 8809625366179.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Cort, Hobby, hudba a výtvarné umění Cort, Hudební nástroje – příslušenství Cort, Nástrojové aparatury – příslušenství Cort, Nástrojové aparatury – stojany Cort.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Blue
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

9 057,- Kč
8 259,- Kč
Detail
7 590,- Kč
7 419,- Kč
Detail
6 390,- Kč
6 199,- Kč
Detail
26 990,- Kč
24 349,- Kč
Detail
5 290,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Cort CM15R-DB a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje – příslušenství sleva, nástrojové aparatury – příslušenství sleva, nástrojové aparatury – stojany sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Cort a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Cort najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Cort CM15R-DB
Právě si prohlížíte...

2390,- Kč