Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Fender Engine Room LVL5

Fender Engine Room LVL5

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Fender Engine Room LVL5 z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje – příslušenství, nástrojové aparatury – příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Fender Engine Room LVL5 .

Detailní informace

Pedály potřebují čistý, izolovaný výkon a zdroj energie Fender 's Engine Room® LVL5 je toho schopen. Díky pěti izolovaným elektrickým zásuvkám je každá zásuvka schopna napájet 9 Vdc při 500 mA, aby udržoval pedály ve špičkovém výkonu. Funguje jako samostatný zdroj napájení pro menší pedalboardy nebo může být řetězově propojen s LVL 12 pro kytaristy s většími pedalboard...y.
Napájecí zdroj Engine Room® navrhl tým odborníků v jižní Kalifornii. Konstrukce je vyrobena z lehkého a odolného eloxovaného hliníku a jeho elegantní nízkoprofilový vzhled je navržen tak, aby vyhovoval většině pedalboardů. Také je vybaven dvoubarevným LED indikátorem pro každý výstup, zelená barva označuje spotřebu proudu. Testován na cestách a připraven na živé nebo studiové použití, napájecí zdroj Fender 's Engine Room® je vyroben tak, aby napájel každý váš výkon. Barva : Šedá Hmotnost netto (kg) : 0.9 Napětí : 9V Typ nabíječky : Síťový zdroj Výška (mm) : 42.0 Proud : 500 mA Konektor : Barrel Proud (mA) : 500.0 Polarita : Center Minus Šířka (mm) : 130.0 Napájení : 230V Počet výstupů : 5 Provoz na baterie : Ne Balení obsahuje : Napájecí kabel Země původu : Čína Hloubka (mm) : 85.0 Varianta : LVL5

Produkt je výrobek značky Fender ,distribuovaný s EAN kódem 0885978685424.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Fender, Hobby, hudba a výtvarné umění Fender, Hudební nástroje – příslušenství Fender, Nástrojové aparatury – příslušenství Fender.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Grey
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 586,- Kč
Detail
1 389,- Kč
1 354,- Kč
Detail
1 715,- Kč
Detail
2 306,- Kč
Detail

Fender Mikina Logo Black S

Velikost S / Black / Cotton Polyester / Pro muže / Fender
991,- Kč
Detail
10 791,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Fender Engine Room LVL5 a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje – příslušenství sleva, nástrojové aparatury – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fender a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fender najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Fender Engine Room LVL5
Právě si prohlížíte...

2590,- Kč