Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Carl Martin DC Factory

Carl Martin DC Factory

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Carl Martin DC Factory z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje – příslušenství, nástrojové aparatury – příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Carl Martin DC Factory .

Detailní informace

S neustálým přidáváním digitálních pedálů, které jsou často "energeticky náročné", Carl Martin navrhl DC Factory tak, aby vyhovoval právě této potřebě. Vysoce výkonný a zcela bezhlučný, DC Factory nezabírá ve vašem pedalboardu příliš mnoho místa a váží pouze 2/3 kilogramu (1,5 libry). Ke splnění těchto cílů museli výrobci zapomenout na standardní toroidní transformátory a navrhnout tak plně digitální spínaný napájecí zdroj! Výhody přesahují dostatečný výkon, velikost a hmotnost se snižují a co je nejdůležitější, nedochází k žádnému vyzařování b...rumu do wah pedálů nebo různých jiných analogových pedálů. Napětí: 9V Napětí: 12V Proud (mA): 500.0 Proud: 201-500 mA Počet výstupů: Více než 8 Typ nabíječky: Síťový zdroj Země původu: Čína Napájení: 240V Barva: Černá Hmotnost netto (kg): 0.68 Šířka (mm): 150.0 Hloubka (mm): 85.0 Výška (mm): 45.0 Polarita: Center Minus

Produkt je výrobek značky Carl Martin ,distribuovaný s EAN kódem 0852940000936.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Carl Martin, Hobby, hudba a výtvarné umění Carl Martin, Hudební nástroje – příslušenství Carl Martin, Nástrojové aparatury – příslušenství Carl Martin.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 586,- Kč
Detail
1 590,- Kč
Detail
1 715,- Kč
Detail
5 159,- Kč
4 972,- Kč
Detail
786,- Kč
Detail
2 119,- Kč
2 018,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Carl Martin DC Factory a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje – příslušenství sleva, nástrojové aparatury – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Carl Martin a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Carl Martin najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Carl Martin DC Factory
Právě si prohlížíte...

3390,- Kč