Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Hartke HyDrive HD112

Hartke HyDrive HD112

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Hartke HyDrive HD112 z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje – příslušenství, nástrojové aparatury – příslušenství, nástrojová komba, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Hartke HyDrive HD112 .

Detailní informace

Baskytarový reprobox ze série Hydrive. Reprobox je zasazen v pevné a odolné konstrukci z laminovaného dřeva, které je pokryto vrstvou pevného texturovaného vinylu. Box je osazen jedním basovým reproduktorem o průměru 12" a jedním 1" výškovým měničem. Reproduktory spolu produkují zvuk ve frekvenčním rozpětí od 35 Hz do 17 kHz a po připojení k zesilovači dosahují výkon 300W RMS. Zadní panel nabízí vstupní konektory typu Jack 6,3 mm nebo Speakon, výstupní konektory pro připojení dalších reprobox typu Jack 6,3 mm nebo Speakon, přepínač pro použití ...s impedancí 4 nebo 8 Ohm a přepínač pro zapnutí nebo vypnutí výškového měniče. Rozměry: 483 x 381 x 406 mm, hmotnost: 15,4 kg. Barevné provedení: Black. Výkon: 300 W Impedance: 8 Ohm Repro: 1x 12 " Výkon (Watt): 300.0 Země původu: Čína

Produkt je výrobek značky Hartke ,distribuovaný s EAN kódem 0809164020196.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Hartke, Hobby, hudba a výtvarné umění Hartke, Hudební nástroje – příslušenství Hartke, Nástrojové aparatury – příslušenství Hartke, Nástrojová komba Hartke.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Hartke HyDrive HD112 a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje – příslušenství sleva, nástrojové aparatury – příslušenství sleva, nástrojová komba sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Hartke a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Hartke najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Hartke HyDrive HD112
Právě si prohlížíte...

10190,- Kč