Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Behringer CT200 Tester na kabely

Behringer CT200 Tester na kabely

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Behringer CT200 Tester na kabely z kategorie kutilství a řemeslo, nářadí a nástroje, nástroje pro práci s dráty a kabely, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Behringer CT200 Tester na kabely .

Detailní informace

Tester kabelů ovládaný mikroprocesorem. Tester slouží k testování funkčnosti kabelů. Kromě samotné detekce poruch a různých problémů s kabely je tester schopen provádět i tónový test v pásmu od 1 kHz až po 440 Hz. Tester je napájen z dvojice AA baterií, které nejsou součástí balení. Samozřejmostí je možnost phantom napájení, test uzemnění a kompatibilita se všemi typy standardních konektorů jako XLR, Speakon, TRS, RCA, RJ45, MIDI a USB. Barevné provedení: Black.
Země původu: Čína

Produkt je výrobek značky Behringer ,distribuovaný s EAN kódem 4033653160339.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Behringer, Nářadí a nástroje Behringer, Nástroje pro práci s dráty a kabely Behringer.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

2 307,- Kč
Detail
1 950,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Behringer CT200 Tester na kabely a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, nářadí a nástroje sleva, nástroje pro práci s dráty a kabely sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Behringer a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Behringer najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Behringer CT200 Tester na kabely
Právě si prohlížíte...

960,- Kč