Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Perlový náramek hnědý 56010.3 brown

Velikost 16 cm / Hnědá / Bižuterie / Pro ženy / Evolution group s.r.o.
100,- Kč
Detail

Pozlacený náramek se zirkony nekonečno 13009.1

Velikost 17+3 cm / Bílá / Pozlacené stříbro 925/1000 / Pro ženy / Evolution group s.r.o.
711,- Kč
Detail
5 738,- Kč
Detail

Magnetický náramek inSPORTline Toliman hnědá 20.50 cm - 12% sleva

-12%
Magnetický náramek inSPORTline Toliman  hnědá  20.50 cm
Magnetický náramek inSPORTline Toliman  hnědá  20.50 cm
Magnetický náramek inSPORTline Toliman  hnědá  20.50 cm
Magnetický náramek inSPORTline Toliman  hnědá  20.50 cm

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Magnetický náramek inSPORTline Toliman hnědá 20.50 cm z kategorie oblečení a móda, klenoty, náramky, se slevou kupte přes Chci.cz.

In Sport LineZískejte tento produkt se slevou z obchodu In Sport Line a budete spokojení s dodaným Magnetický náramek inSPORTline Toliman hnědá 20.50 cm .

Zlevněné zboží

Stylový náramek, vysoká síla magnetů, velmi nízká hmotnost, dvojitá smyčka, vhodný pro každodenní nošení. Posiluje tělesnou kondici.. Magnetický náramek inSPORTline Toliman kompletně podporuje systém lidského organismu. Vysoká kvalita použitých materiálů je přijatelná pro každého. Silikon a chirurgická ocel je vhodná i pro alergiky a při sportu nereaguje s potem (nepodléhá korozi). Neodymové magnety jsou vyráběny pouze v relativně malých rozměrech a jsou vyrobeny ze slitiny jedné pětiny bóru a čtyř pětin neodymu. Vyznačují se uvolňováním drobné...ho množství své energie po celou dobu nošení. 
Magnetický náramek inSPORTline Toliman je variabilní a nabízí možnost využití jak v kombinaci s elegancí tak i ležérním až sportovním zařazením. Tento módní, blahodárný pomocník je ideální pro zvýšení pracovní a sportovní koncentrace. Magnetický náramek inSPORTline Toliman zcela splňuje požadavky a je určený pro každodenní nošení i sportovní aktivity. Zvyšuje výkon a napomáhá soustředění.
Neodymové magnety mají řadu pozitivních vlastností. Unikátní spojení čtyř technologií - působení magnetu, infračerveného záření, záporných iontů a germania dává magnetickým šperkům neocenitelný rozsah. Zvyšují hladinu okysličení krve, podporují buněčnou regeneraci, vyrovnávají krevní tlak a napomáhají odplavování zplodin látkové výměny. Mají analgetické účinky, jsou vhodné k tlumení bolesti kloubů a svalů, zmírňují otoky a urychlují hojení. Působí protizánětlivě. Účinné jsou u degenerativních a zánětlivých onemocnění pohybového aparátu, svalových a šlachových úponů (tenisový loket, achillovka).
Magnetický náramek inSPORTline Toliman je účinný při chronických bolestech krční páteře a ramen způsobených nesprávným namáháním, úrazem nebo stresem. Pomáhají při bolesti zubů a při menstruačních bolestech. V oblasti zápěstí, je mnoho biologicky aktivních bodů propojených s vnitřními orgány. Zvyšují výkonnost a tělesnou kondici. Nenahrazují lékařskou péči, jsou však jejím vhodným doplňkem.Technický popis:
špičkový magnetický náramek
kvalitní zpracování 
osobitý design
zdravotně nezávadný silikonový pásek
čip pohlcující elektromagnetické záření
4 neodymové magnety
kombinace matné a lesklé oceli (316L, hypoalergenní)
rozměry: délka 22 cm x šířka 0,4 cm
hmotnost: 24 g
snadná údržba
nedoporučujeme nosit vedle hodinek
Poznámka:
Magnetický náramek nelze použít u osob s kardiostimulátorem a u těhotných žen. Pokud máte v těle náhradní klouby, kovové spoje nebo umělé orgány, informujte se u svého ošetřujícího lékaře na možnosti použití magnetických výrobků.

Produkt je výrobek značky Insportline ,distribuovaný s EAN kódem 8596084081865.

Procházet zboží z kategorie Oblečení a móda Insportline, Klenoty Insportline, Náramky Insportline.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Hnědá
  • Hmotnost: 0.060 kg
  • Stav zboží: Nové

Další velikosti a varianty


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Magnetický náramek inSPORTline Toliman hnědá 20.50 cm a další podobné zlevněné zboží z kategorie oblečení a móda sleva, klenoty sleva, náramky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Insportline a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Insportline najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Magnetický náramek inSPORTline Toliman hnědá 20.50 cm
Právě si prohlížíte... - 12% sleva

639,- Kč