Magnetický náramek inSPORTline Livis zlatá - 36% sleva

-36%
Magnetický náramek inSPORTline Livis  zlatá
Magnetický náramek inSPORTline Livis  zlatá
Magnetický náramek inSPORTline Livis  zlatá
Magnetický náramek inSPORTline Livis  zlatá
490 769 645
490,- Kč

Původní cena: 769,- Kč


Hodnocení:


Magnetický náramek inSPORTline Livis zlatá z kategorie oblečení a móda, klenoty, náramky, se slevou kupte přes Chci.cz.

In Sport LineZískejte tento produkt se slevou z obchodu In Sport Line a budete spokojení s dodaným Magnetický náramek inSPORTline Livis zlatá .

Zlevněné zboží

Dámský magnetický náramek, stylové provedení, vhodný pro každodenní nošení, pozitivní vliv na organismus.. Magnetický náramek inSPORTline Livis pozitivně ovlivňuje funkce lidského organismu. Je vyroben z kombinace chirurgické oceli a zdravotně nezávadného silikonu. Tyto materiály jsou vhodné i pro alergiky a nijak nedráždí pokožku. Magnet s blahodárnými účinky je umístěn na obou stranách zakončení náramku z chirurgické oceli. Neodymové magnety jsou vyrobeny ze slitiny jedné pětiny bóru a čtyř pětin neodymu. Vyrábí se v malých rozměrech a vyznač...ují se uvolňováním malého množství své energie po celou dobu přímého kontaktu s pokožkou. Magnety jsou pečlivě fixovány speciálním lepidlem s ochrannou, glazovanou vrstvou, a proto jsou odolné, stálé a nevypadávají.
Magnetický náramek inSPORTline Livis nemá žádné zapínání, jednoduše se nasadí a díky svému tvaru drží na svém místě. Padne tak na každou ruku. Náramek je nabízen ve dvou provedeních - klasickém se stříbrným vzhledem a zlaceném. Ionizační IPG zlacení náramku trvale dodává krásný vzhled růžového zlata. Tento módní, blahodárný magnetický náramek inSPORTline Livis zaujme každého. Je ideální pro zvýšení pracovní a sportovní koncentrace a celkové tělesné kondice, pozitivně ovlivňuje krevní oběh a posiluje imunitu.
Neodymové magnety mají řadu pozitivních vlastností. Unikátní spojení čtyř technologií – působení magnetu, infračerveného záření, záporných iontů a germania dává magnetickým šperkům neocenitelný rozsah. Zvyšují hladinu okysličení krve, podporují buněčnou regeneraci, vyrovnávají krevní tlak a napomáhají odplavování zplodin látkové výměny. Mají analgetické účinky, jsou vhodné k tlumení bolesti kloubů a svalů, zmírňují otoky a urychlují hojení. Působí protizánětlivě. Účinné jsou u degenerativních a zánětlivých onemocnění pohybového aparátu, svalových a šlachových úponů (tenisový loket, achillovka).
Magnetický náramek inSPORTline Livis je účinný při chronických bolestech krční páteře a ramen způsobených nesprávným namáháním, úrazem nebo stresem. Pomáhají při bolesti zubů a při menstruačních bolestech. V oblasti zápěstí, je mnoho biologicky aktivních bodů propojených s vnitřními orgány. Zvyšují výkonnost a tělesnou kondici. Nenahrazují lékařskou péči, jsou však jejím vhodným doplňkem.Technický popis:
stylový magnetický náramek
kvalitní zpracování
jedinečný design
silný silikonový pásek
chirurgická ocel
vysoký lesk
extrémní tvrdost a odolnost
2 neodymové magnety
délka: 19,5 cm
šířka: 10 mm
hmotnost: 38 g
snadná údržba
vhodné pro ženy
nevhodné pro kojící a těhotné ženy
nedoporučujeme nosit vedle hodinek
Poznámka:
Magnetický náramek nelze použít u osob s kardiostimulátorem a u těhotných žen. Pokud máte v těle náhradní klouby, kovové spoje nebo umělé orgány, informujte se u svého ošetřujícího lékaře na možnosti použití magnetických výrobků.

Produkt je výrobek značky Insportline ,distribuovaný s EAN kódem 8596084039569.

Procházet zboží z kategorie Oblečení a móda Insportline, Klenoty Insportline, Náramky Insportline.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Zlatá
  • Hmotnost: 0.038 kg
  • Stav zboží: Nové

Další velikosti a varianty


Podobné zboží značky a kategorie

Kabbalah červený náramek proti uhranutí stříbrný křížek se zirkony 13022.3

Velikost 16-28 cm / červená / Stříbro 925/1000 / Pro ženy / Evolution group s.r.o.
518,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Magnetický náramek inSPORTline Livis zlatá a další podobné zlevněné zboží z kategorie oblečení a móda sleva, klenoty sleva, náramky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Insportline a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Insportline najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Magnetický náramek inSPORTline Livis zlatá
Právě si prohlížíte... - 36% sleva

490,- Kč