Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Longridge 4 Speed Track Putting Mat

Longridge 4 Speed Track Putting Mat

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Longridge 4 Speed Track Putting Mat z kategorie sport, outdoorové aktivity, golf, golfové tréninkové pomůcky, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Longridge 4 Speed Track Putting Mat .

Detailní informace

Cvičení je dokonalé s vysoce odolnou podložkou. Tato nylonová podložka s odolnou gumou zaručuje, že si procvičení puttování můžete procvičit kdykoliv a kdekoliv. S touto podložkou si můžete vybrat ze 4 rychlostí v rozmezí od 7,5 do 13. Viditelné sledování míče znamená, že můžete vyhodnotit každý putt tak, že uvidíte přesnou dráhu své míče. Zahrnuta nastavitelná sklonu rampa vám pomůže nastavit realistick&ea...cute; podmínky přerušení. Inteligentní zarovnávací čáry vám umožní zdokonalit putt. Brožura, která je součástí podložky, obsahuje tréninkové cvičení a zábavné hry pro více hráčů. Velkoformátová podložka se snadno sroluje a umožní rychlé a kompaktní uložení. Je vyrobena z odolného a těžkého gumového podkladu, který umožňuje umístit hladkou a plochou podložku na jakémkoliv povrchu.
Vysoce kvalitní řezaný povrch je navržen tak, aby přesně replikoval 4 různé rychlosti Vlastní přestávky Vytištěné vodící čáry zarovnání, cílové body a značení vzdálenosti, které vám umožní cvičit pouze s golfovým palcem a míčem.
Barva : Zelená Země původu : Čína Barva podle výrobce : Green

Produkt je výrobek značky Longridge ,distribuovaný s EAN kódem 5060444261608.

Procházet zboží z kategorie Sport Longridge, Outdoorové aktivity Longridge, Golf Longridge, Golfové tréninkové pomůcky Longridge.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Green
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

10 290,- Kč
8 562,- Kč
Detail
5 990,- Kč
5 899,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Longridge 4 Speed Track Putting Mat a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, golf sleva, golfové tréninkové pomůcky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Longridge a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Longridge najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Longridge 4 Speed Track Putting Mat
Právě si prohlížíte...

3831,- Kč