Magnetický náhrdelník inSPORTline Lindy - 10% sleva

-10%
Magnetický náhrdelník inSPORTline Lindy
Magnetický náhrdelník inSPORTline Lindy
Magnetický náhrdelník inSPORTline Lindy
Magnetický náhrdelník inSPORTline Lindy
439 489 1218
439,- Kč

Původní cena: 489,- Kč


Hodnocení:


Magnetický náhrdelník inSPORTline Lindy z kategorie oblečení a móda, klenoty, náhrdelníky, se slevou kupte přes Chci.cz.

In Sport LineZískejte tento produkt se slevou z obchodu In Sport Line a budete spokojení s dodaným Magnetický náhrdelník inSPORTline Lindy .

Zlevněné zboží

Elegantní magnetický náhrdelník, hematitové magnety, nastavitelná délka, nízká hmotnost, vhodný pro každodenní nošení, blahodárný vliv na organismus.. Magnetický náhrdelník inSPORTline Lindy svým vzhledem umožňuje všestranné využití. Je vhodný jak pro běžné nošení a společenské akce, tak pro sportovní aktivity. Na pevné šňůrce se nachází 4 hematitové magnety ve tvaru kuliček, které mají na organismus blahodárné účinky. Celkový design skvěle doplňuje červený krystal umístěný ve středu náhrdelníku. Magnetický náhrdelník inSPORTline Lindy nemá žád...né zapínání, jednoduše jej v zadní části šňůrkami povolíte a nasadíte přes hlavu. Utáhnutím šňůrek pak znovu zvolíte ideální délku vhodnou pro vás.
Elegantní nenucený vzhled a nízká hmotnost činí z náhrdelníku ideální módní doplněk určený pro každodenní použití. Blahodárný magnetický náhrdelník inSPORTline Lindy podporuje zvýšení pracovní a sportovní koncentrace. Je účinný u degenerativních a zánětlivých onemocnění pohybového aparátu.
Hematit je spojován s řadou pozitivních vlastností. Blahodárně působí na astma, krev a oběhový systém, kůži a vlasy. Podporuje činnost stagnujících orgánů a naopak tlumí ty, které jsou příliš aktivní. Působí protizánětlivě a léčí svalové křeče. Nejenže vyváženě podporuje základní funkce jako hlad, žízeň a tělesnou teplotu, ale reguluje i hospodaření s vodou, minerálními látkami a solí. Chrání také před onemocněními kloubů. Magnetický náhrdelník inSPORTline Lindy nenahrazuje lékařskou péči, je však jejím vhodným doplňkem. Doporučujeme kombinovat s náramkem.Technický popis:
kvalitní zpracování
špičkový magnetický náhrdelník
elegantní design
4 kusy hematitových magnetů
ozdobný červený krystal
nasazování přes hlavu, bez zapínání
hmotnost: 9 g
délka: až 62 cm
průměr hematitů: 8 mm
vhodné pro muže i ženy
nevhodné pro kojící a těhotné ženy
nevhodné pro osoby s kardiostimulátorem
dárková krabička
Poznámka:
Magnetický náhrdelník nelze použít u osob s kardiostimulátorem a u těhotných žen. Pokud máte v těle náhradní klouby, kovové spoje nebo umělé orgány, informujte se u svého ošetřujícího lékaře na možnosti použití magnetických výrobků.

Produkt je výrobek značky Insportline ,distribuovaný s EAN kódem 8596084039491.

Procházet zboží z kategorie Oblečení a móda Insportline, Klenoty Insportline, Náhrdelníky Insportline.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: červená
  • Hmotnost: 0.009 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Stříbrný náhrdelník anděl se Swarovski krystalem bílý 32082.1 crystal

Velikost 45 cm / Bílá / Stříbro 925/1000 / Pro ženy / Evolution group s.r.o.
1 098,- Kč
798,- Kč
Detail
899,- Kč
859,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Magnetický náhrdelník inSPORTline Lindy a další podobné zlevněné zboží z kategorie oblečení a móda sleva, klenoty sleva, náhrdelníky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Insportline a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Insportline najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Magnetický náhrdelník inSPORTline Lindy
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

439,- Kč