Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

LCD + dotyk + rámeček pro Xiaomi Redmi 6 / 6A, white OEM

LCD + dotyk + rámeček pro Xiaomi Redmi 6 / 6A, white OEM

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


LCD + dotyk + rámeček pro Xiaomi Redmi 6 / 6A, white OEM z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony – příslušenství, náhradní díly pro mobilní telefony, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným LCD + dotyk + rámeček pro Xiaomi Redmi 6 / 6A, white OEM .

Detailní informace

Náhradní dotyková plocha, rámeček a LCD displej pro mobilní telefon Xiaomi Redmi 6 / 6A je sada dílů pro opravu Vašeho mobilního telefonu. Jak poznáte, že se Vám rozbila dotyková plocha nebo LCD displej? dotyková deska snímá pohyby prstem a umožňuje tak ovládat dotykový telefon. Dotykovou plochu je dobré objednat v případě, že Vám telefon upadne nebo se dotyková deska poškodí a nastane "aplikace pavouk". LCD displej: Vše, co vidíte v dotykovém telefonu, zobrazuje LCD displej. Pokud chcete předejít opětovnému rozbití dotykového skla nebo LCD dis...pleje, doporučujeme si objednat ochranné tvrzené sklo. Označení : OEM, Assembled Barva: white/bílá Kompatibilita: Xiaomi Redmi 6 / 6A LCD je nutné před nalepením otestovat! Na nalepený díl, který není měněn v autirozovaném servisu dané značky se záruka nevztahuje.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

LCD + dotyk + rámeček pro Xiaomi Redmi 6 / 6A, white OEM a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony – příslušenství sleva, náhradní díly pro mobilní telefony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

LCD + dotyk + rámeček pro Xiaomi Redmi 6 / 6A, white OEM
Právě si prohlížíte...

810,- Kč