Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

LCD + dotyk pro Xiaomi Pocophone F1, black OEM

LCD + dotyk pro Xiaomi Pocophone F1, black OEM

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


LCD + dotyk pro Xiaomi Pocophone F1, black OEM z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony – příslušenství, náhradní díly pro mobilní telefony, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným LCD + dotyk pro Xiaomi Pocophone F1, black OEM .

Detailní informace

Náhradní dotyková plocha a LCD displej pro mobilní telefon Xiaomi Pocophone F1 je sada dílů pro opravu Vašeho mobilního telefonu. Jak poznáte, že se Vám rozbila dotyková plocha nebo LCD displej? dotyková deska snímá pohyby prstem a umožňuje tak ovládat dotykový telefon. Dotykovou plochu je dobré objednat v případě, že Vám telefon upadne nebo se dotyková deska poškodí a nastane "aplikace pavouk". LCD displej: Vše, co vidíte v dotykovém telefonu, zobrazuje LCD displej. Pokud chcete předejít opětovnému rozbití dotykového skla nebo LCD displeje, do...poručujeme si objednat ochranné tvrzené sklo. Označení : OEM Barva: black/černá Kompatibilita: Xiaomi Pocophone F1 LCD je nutné před nalepením otestovat! Na nalepený díl, který není měněn v autirozovaném servisu dané značky se záruka nevztahuje.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

LCD + dotyk pro Xiaomi Pocophone F1, black OEM a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony – příslušenství sleva, náhradní díly pro mobilní telefony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

LCD + dotyk pro Xiaomi Pocophone F1, black OEM
Právě si prohlížíte...

1069,- Kč