LCD display + dotyková deska pro Lenovo P1 White

LCD display + dotyková deska pro Lenovo P1 White
1 387 1 387 920
1 387,- Kč

Původní cena: 1 387,- Kč


Hodnocení:


LCD display + dotyková deska pro Lenovo P1 White z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony – příslušenství, náhradní díly pro mobilní telefony, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným LCD display + dotyková deska pro Lenovo P1 White .

Detailní informace

Náhradní dotyková plocha a LCD displej pro mobilní telefon Lenovo Vibe P1, je sada náhradních dílů pro opravu Vašeho telefonu, v bílé barvě. Pokud se Vám rozbila dotyková plocha nebo LCD displej, objednejte si u nás tyto náhradní díly pro opravu Vašeho telefonu Lenovo Vibe P1. Jak poznáte, jestli máte na mobilu Lenovo Vibe P1 rozbitou dotykovou plochu nebo LCD displej ? Dotyková plocha: dotyková deska snímá pohyby prstem a umožňuje tak ovládat dotykový telefon. Dotykovou plochu je dobré objednat v případě, že Vám telefon upadne nebo se dotyková... deska poškodí a nastane "aplikace pavouk". LCD displej: Vše, co vidíte v dotykovém telefonu, zobrazuje LCD displej. Kompatibilita: Lenovo Vibe P1 Pokud chcete předejít opětovnému poškození dotykového skla nebo LCD displeje, doporučujeme si objednat tvrzené sklo nebo ochrannou fólii pro ochranu displeje a dotykového skla. Pokud chcete ochránit celý telefon Lenovo Vibe P1 před pády a poškozením, doporučujeme si přiobjednat ještě pouzdro na telefon.

Produkt je výrobek značky Lenovo ,distribuovaný s EAN kódem 8596115518964.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Lenovo, Komunikace Lenovo, Telefony Lenovo, Mobilní telefony – příslušenství Lenovo, Náhradní díly pro mobilní telefony Lenovo.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

24 290,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

LCD display + dotyková deska pro Lenovo P1 White a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony – příslušenství sleva, náhradní díly pro mobilní telefony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Lenovo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Lenovo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

LCD display + dotyková deska pro Lenovo P1 White
Právě si prohlížíte...

1387,- Kč