LCD display, dotyková deska a rámeček pro Sony Xperia Z4 Black

LCD display, dotyková deska a rámeček  pro Sony Xperia Z4 Black
161 168 679
161,- Kč

Původní cena: 168,- Kč


Hodnocení:


LCD display, dotyková deska a rámeček pro Sony Xperia Z4 Black z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony – příslušenství, náhradní díly pro mobilní telefony, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným LCD display, dotyková deska a rámeček pro Sony Xperia Z4 Black .

Detailní informace

Náhradní dotyková plocha a LCD displej s rámečkem v černé barvě pro mobilní telefon Sony Xperia Z4, je sada náhradních dílů pro opravu Vašeho telefonu. Dotyková deska není slepená s rámečkem, jedná se o dva oddělené díly. Pokud se Vám rozbila dotyková plocha nebo LCD displej, objednejte si u nás tyto náhradní díly, kterým můžete rychle opravit Váš mobilního telefonu Sony Xperia Z4, který bude opět jako nový. Jak poznáte, jestli máte na mobilu Sony Xperia Z4 rozbitou dotykovou plochu nebo LCD displej ? Dotyková plocha: dotyková deska snímá pohyb...y prstem a umožňuje tak ovládat dotykový telefon. Dotykovou plochu je dobré objednat v případě, že Vám telefon upadne nebo se dotyková deska poškodí a nastane "aplikace pavouk". LCD displej: Vše, co vidíte v dotykovém telefonu, zobrazuje LCD displej. Pokud chcete předejít opětovnému poškození dotykového skla nebo LCD displeje, doporučujeme si objednat ochrannou folii nebo tvrzené sklo pro ochranu displeje a dotykového skla. Pokud chcete ochránit celý telefon...

Produkt je výrobek značky Sony ,distribuovaný s EAN kódem 8596115521803.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Sony, Komunikace Sony, Telefony Sony, Mobilní telefony – příslušenství Sony, Náhradní díly pro mobilní telefony Sony.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

6 000,- Kč
5 900,- Kč
Detail
16 490,- Kč
12 690,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

LCD display, dotyková deska a rámeček pro Sony Xperia Z4 Black a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony – příslušenství sleva, náhradní díly pro mobilní telefony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Sony a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Sony najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

LCD display, dotyková deska a rámeček pro Sony Xperia Z4 Black
Právě si prohlížíte...

161,- Kč