Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Ferplast Yoshi Škrabadlo pro kočky 64,5 cm - 42% sleva

-42%
Ferplast Yoshi Škrabadlo pro kočky 64,5 cm

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Ferplast Yoshi Škrabadlo pro kočky 64,5 cm z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro kočky, nábytek pro kočky, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Ferplast Yoshi Škrabadlo pro kočky 64,5 cm .

Zlevněné zboží

Yoshi je škrabadlo pro kočky, místo jen pro ně, hnízdo, kde mohou spát a hrát se zároveň. Je vybaveno pohodlnou postelí, hamakem a robustním lanovým sloupkem, plyšovým míčkem ve tvaru pomponu. Uvnitř domku, přístupného přes pohodlný vstupní otvor, bude moci vaše kočka klidně odpočívat, mazlit se s pohodlným polštářem z měkkého sametu.
Yoshi má pevnou konstrukci vyrobenou ze dřeva c...ertifikovaného FSC™, které pochází z lesů, které jsou obhospodařovány správně a zodpovědně podle přísných environmentálních, sociálních a ekonomických norem. Základna s nohama je velmi užitečná na umístění příslušenství, jako jsou misky na vodu a jídlo. Barva: Bílá Barva: Béžová Země původu: Ukrajina Typ: Škrabadlo pro kočky Rozměry: 58 x 38 x 64,5 cm Výška (cm): 64.5 Výška: 64,5 cm

Produkt je výrobek značky Ferplast ,distribuovaný s EAN kódem 8010690181257.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Ferplast, Potřeby pro domácí zvířata Ferplast, Potřeby pro kočky Ferplast, Nábytek pro kočky Ferplast.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: White
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Ferplast Yoshi Škrabadlo pro kočky 64,5 cm a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro kočky sleva, nábytek pro kočky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ferplast a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ferplast najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Ferplast Yoshi Škrabadlo pro kočky 64,5 cm
Právě si prohlížíte... - 42% sleva

1790,- Kč