Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Ferplast Simba Škrabadlo pro kočky 64,5 cm - 48% sleva

-48%
Ferplast Simba Škrabadlo pro kočky 64,5 cm

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Ferplast Simba Škrabadlo pro kočky 64,5 cm z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro kočky, nábytek pro kočky, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Ferplast Simba Škrabadlo pro kočky 64,5 cm .

Zlevněné zboží

Škrabadlo pro kočky v italském stylu je nepochybně originální a obsahuje kromě škrábacích zón i relaxační místa. Tento model je robustní, vyrobený ze dřeva a je vybaven sisalovým sloupkem a příjemnou plošinou na ležení. Díky svým kompaktním rozměrům je navíc ideální do malých místností.
Ve spodní části má Simba pohodlnou postel s polšt&aacu...te;řem z měkké vodoodpudivé textilie: zde najde kočka příjemný úkryt na svůj relax. Díky objostranným polštářem je toto škrabadlo perfektní na všechny roční období: v zimě zůstane vaše kočka při kontaktu se syntetickým plyšem v teple, v létě naopak, kontakt se syntetickou tkaninou ji bude příjemně chladit. Barva: Růžová Země původu: Ukrajina Typ: Škrabadlo pro kočky Rozměry: 50 x 50 x 64,5 cm Výška (cm): 64.5 Výška: 64,5 cm

Produkt je výrobek značky Ferplast ,distribuovaný s EAN kódem 8010690125084.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Ferplast, Potřeby pro domácí zvířata Ferplast, Potřeby pro kočky Ferplast, Nábytek pro kočky Ferplast.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Pink
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Ferplast Simba Škrabadlo pro kočky 64,5 cm a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro kočky sleva, nábytek pro kočky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ferplast a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ferplast najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Ferplast Simba Škrabadlo pro kočky 64,5 cm
Právě si prohlížíte... - 48% sleva

2190,- Kč