Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Ferplast Merlin Škrabadlo pro kočky 72 cm - 42% sleva

-42%
Ferplast Merlin Škrabadlo pro kočky 72 cm

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Ferplast Merlin Škrabadlo pro kočky 72 cm z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro kočky, nábytek pro kočky, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Ferplast Merlin Škrabadlo pro kočky 72 cm .

Zlevněné zboží

Tento kousek je nepochybně jedinečný, jeho italský design zahrnuje škrabadlo a odpočívadlo. Tento model je vyroben z robustního dřeva s certifikací FSC™ a pochází z lesů, které jsou obhospodařovány správně a zodpovědně podle přísných environmentálních, sociálních a ekonomických norem. Má tvar pyramidy s bílým povrchem, pevnou základnu a odolnou oblast na škrábán&iacu...te;. Jak víte, kočky jsou obzvlášť hravé zvířata, které milují škrábání! Po opotřebení je panel snadno vyměnitelný, je k dispozici samostatně.
Konstrukce Merlin má pohodlný úkryt vybaven odnímatelným oboustranným polštářem. V horní části je malá oblast, která může vašemu příteli sloužit jako místo pro sledování všeho dění! Merlin, který je ideální pro umístění do rohu, je nejmenším ze sortimentu kočičího nábytku společnosti Ferplast a je ideální pro všechna roční období. Oboustranné dvoubarevné polštáře jsou vhodné k použití různými způsoby - jedna strana je z umělé kožešiny a druhá z měkkého materiálu se sametovým efektem, který je robustní a odolný vůči opotřebení, perfektní iv zimě.
Merlin je součástí řady nábytku určeného pro kočky všech velikostí, vhodný do jakékoliv domácnosti.
Barva: Bílá Barva: Béžová Země původu: Ukrajina Materiál: Dřevo Typ: Škrabadlo pro kočky Rozměry: 62 x 38,5 x 72 cm Výška (cm): 72.0 Výška: 72 cm

Produkt je výrobek značky Ferplast ,distribuovaný s EAN kódem 8010690111490.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Ferplast, Potřeby pro domácí zvířata Ferplast, Potřeby pro kočky Ferplast, Nábytek pro kočky Ferplast.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: White
  • Materiál: Wood
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Ferplast Merlin Škrabadlo pro kočky 72 cm a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro kočky sleva, nábytek pro kočky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ferplast a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ferplast najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Ferplast Merlin Škrabadlo pro kočky 72 cm
Právě si prohlížíte... - 42% sleva

1790,- Kč