Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Sterling Power Pro Charge Ultra 24V 20A

Sterling Power Pro Charge Ultra 24V 20A

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Sterling Power Pro Charge Ultra 24V 20A z kategorie auto-moto, díly a příslušenství vozidel, Údržba a výzdoba motorových vozidel, nářadí pro opravy vozidel a speciální nářadí, nabíječky autobaterií, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Sterling Power Pro Charge Ultra 24V 20A .

Detailní informace

Špičková nabíječka baterií. 3 - výstupy napájecí napětí 110 a 230 v 50-60 hz. 24 V- 60 amp model všechny ostatní typy v poměru. Rozsah vstupního napětí 90-270 Voltů 40-70 hz. Účinnost 89.4%. Proud při plném zatížení (110 / 230v) 9.8 / 4.6. Šum a zvlnění napětí (RMS) 14mv. Funkce Sterling ProCharge nabíječek: 11 předprogramovaných křivek nabíjení Lifep04. 1 uživatelské nastavení, lze nastavit na nabíječce - není třeba použít počítač. 2 x digitální měřicí přístroj - voltmetr, ampérmetr. 1 x měřič výkonu - zobrazuje rezervu výkonu na přístroji. No...vý synchronizovaný usměrňovač - oproti diodovému je o 10% efektivnější. Vysoce napěťový de-sulfatační cyklus. Program pro ozdravení baterií. Vícerychlostní ventilátor chlazení omezuje nežádoucí hlučnost při nižším zatížení, nové extrémně účinné ventilátory chlazení zajišťují spolehlivý provoz i při vysokých teplotách (40-50 ° C). Primární (procesorem ovládaná) a záložní, nouzová sekundární ochrana (analogově ovládaná) přepětí. 32 LED informační panel. Vnitřní kontrola systému. Dálkové ovládání. Malé rozměry a nízká hmotnost. Obsahuje bateriový teplotní čidlo. Jako u všech námořních nabíječkách jsou všechny použité materiálu neželezné. Napětí: 24 V Proud: 20 A Adaptér součástí: Ne Napájení: 110V Napájení: 230V Země původu: USA : 20210412.0 Proud (A): 20.0 Typ: Nabíječka

Produkt je výrobek značky Sterling Power ,distribuovaný s EAN kódem 5060068292668.

Procházet zboží z kategorie Auto-moto Sterling Power, Díly a příslušenství vozidel Sterling Power, Údržba a výzdoba motorových vozidel Sterling Power, Nářadí pro opravy vozidel a speciální nářadí Sterling Power, Nabíječky autobaterií Sterling Power.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Sterling Power Pro Charge Ultra 24V 20A a další podobné zlevněné zboží z kategorie auto-moto sleva, díly a příslušenství vozidel sleva, Údržba a výzdoba motorových vozidel sleva, nářadí pro opravy vozidel a speciální nářadí sleva, nabíječky autobaterií sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Sterling Power a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Sterling Power najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sterling Power Pro Charge Ultra 24V 20A
Právě si prohlížíte...

13790,- Kč