Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

ProMariner Pro Sport 20

ProMariner Pro Sport 20

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


ProMariner Pro Sport 20 z kategorie auto-moto, díly a příslušenství vozidel, Údržba a výzdoba motorových vozidel, nářadí pro opravy vozidel a speciální nářadí, nabíječky autobaterií, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným ProMariner Pro Sport 20 .

Detailní informace

Voděodolná nabíječka s digitálním mikroprocesorovým ovládáním, vybavená LED indikátory''System Check OK'' a samostatnými indikátory''Battery Bank Trouble'' a nejprogresivnějším režimem úspory energie. Po úplném nabití baterií monitoruje ProSport Energy Saver Mode a automaticky udržuje baterie pouze tehdy, když je to potřebné k udržení plného stavu nabití, což vede k maximálnímu výkonu rezervní energie a nižší spotřebě elektrické energie a provozních nákladů. Vlastnosti: Vodotěsný obal z plastu a extrudovaného hliníku splňuje normu vodotěsnosti ...IP68, Plně izolované kladné i záporné póly, Adaptivní nabíjení zaručuje maximální nabití baterií, Možnost nabíjení olověných/gelových baterií, LED indikátory napájení a nabíjení, 4 kroky křivky nabíjení Napájení 110 - 230 V, Pozlacené svorky. Specifikace: Nabíjecí napětí 12/24 V, Spotřeba - 20 A, Počet baterií - 2, Délka kabelů AC/DC - 180/180 cm, Rozměry - 30,3 x 18,1 x 6,9 cm, Hmotnost - 2,27 kg, Napětí - 110 V - 50/60 Hz. Napětí: 12 / 24 V Proud: 20 A Adaptér součástí: Ne Napájení: 110V Napájení: 230V Země původu: Čína Proud (A): 20.0 Typ: Nabíječka

Produkt je výrobek značky Promariner ,distribuovaný s EAN kódem 0031669430280.

Procházet zboží z kategorie Auto-moto Promariner, Díly a příslušenství vozidel Promariner, Údržba a výzdoba motorových vozidel Promariner, Nářadí pro opravy vozidel a speciální nářadí Promariner, Nabíječky autobaterií Promariner.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

ProMariner Pro Sport 20 a další podobné zlevněné zboží z kategorie auto-moto sleva, díly a příslušenství vozidel sleva, Údržba a výzdoba motorových vozidel sleva, nářadí pro opravy vozidel a speciální nářadí sleva, nabíječky autobaterií sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Promariner a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Promariner najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

ProMariner Pro Sport 20
Právě si prohlížíte...

9790,- Kč