Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Hama uRage Reaper 310 Unleashed Reaper 310 Unleashed

Hama uRage Reaper 310 Unleashed Reaper 310 Unleashed

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Hama uRage Reaper 310 Unleashed Reaper 310 Unleashed z kategorie elektronika, elektronika – příslušenství, počítačové komponenty, vstupní zařízení, myši a trackbally, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Hama uRage Reaper 310 Unleashed Reaper 310 Unleashed .

Detailní informace

Moderní bezdrátová gamingová myš. Velmi přesný optický senzor Avago s vysokým rozlišením až 10 000 DPI a tlačítko pro snadnou změnu rozlišení, LED indikace. Nastavitelné RGB podsvícení (16,8 mil. barev). Neklouzavý povrch pro spolehlivé držení v ruce a teflonové kluzné plochy pro plynulý pohyb s nízkým třením. Kvalitní Omron spínače pro delší ži...votnost. 8 rychlých tlačítek (6 programovatelných s možností individuálního nastavení podle potřeb hry). 1000 Hz USB polling rate (obnovovací frekvence). Plug a Play: instalace bez ovladače. Gamingový software pro nastavení maker, podsvícení, profilů atd. 1 AA baterie (součást balení). Adaptér součástí: Ano Podsvícení: Ano Podsvícení: RGB Provoz na baterie: Ano Typ baterie: AA Bluetooth: Ne Barva: Černá Země původu: Čína Hloubka (cm): 12.2 Preferovaná ruka: Pravá ruka Výška (cm): 4.1 Počet tlačítek: 8 Balení obsahuje: Manuál Balení obsahuje: Adaptér Napájení: USB Citlivost: 10000 DPI Varianta: Reaper 310 Unleashed Šířka (cm): 8.3 Bezdrátové ovládání: Ano

Produkt je výrobek značky Hama ,distribuovaný s EAN kódem 4047443438416.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Hama, Elektronika – příslušenství Hama, Počítačové komponenty Hama, Vstupní zařízení Hama, Myši a trackbally Hama.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Hama uRage Reaper 310 Unleashed Reaper 310 Unleashed a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, elektronika – příslušenství sleva, počítačové komponenty sleva, vstupní zařízení sleva, myši a trackbally sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Hama a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Hama najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Hama uRage Reaper 310 Unleashed Reaper 310 Unleashed
Právě si prohlížíte...

800,- Kč