Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Vestavná myčka nádobí Beko DIS26021,45cm,10sad

Vestavná myčka nádobí Beko DIS26021,45cm,10sad
Vestavná myčka nádobí Beko DIS26021,45cm,10sad
Vestavná myčka nádobí Beko DIS26021,45cm,10sad
Vestavná myčka nádobí Beko DIS26021,45cm,10sad

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Vestavná myčka nádobí Beko DIS26021,45cm,10sad z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, myčky nádobí, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Vestavná myčka nádobí Beko DIS26021,45cm,10sad .

Detailní informace

Malá spotřeba, nízká hlučnost a dlouhá živtonost. Myčka Beko myslí na vaši peněženku i životní prostředí. Invertorový motor ProSmart™ myčky Beko garantuje dlouhodobou kvalitu a spolehlivost, což potvrzuje 10letá záruka. Registrovat zakoupenou myčku Program InnerClean je navržený tak, aby se dobře postaral o čistotu samotné myčky. Díky teplotě 73 °C a dlouhé době mytí bude myčka perfektně čistá a nadále spolehlivá. Pokud potřebujete umýt více talířů, nebo velký hrnec, nic vám nebude stát v cestě a to ani koš na příbory. Díky možnosti posunutí ne...bo jeho uplnému vyjmutí tak získáte prostor, jaký zrovna potřebujete. Inteligentní funkce Fast+ až 3x zrychluje mycí program. Dává vám tak více času na důležitější věci než je mytí nádobí. Jednotný design kuchyně s plně integrovanou myčku je pěkná věc, ale jak poznat, jestli myčka zrovna nemyje? LED signalizace provozu na podlahu je ideální řešení. Víte, kdy myčku neotevírat a přitom neruší pěkný design kuchyňské linky. Nepřendávejte plnou myčku pokaždé, když se tam něco nevejde. Koš Acrobat můžete snadno nastavit do tří výškových poloh a to, i když je po okraj naplněný nádobím. Sice má ProSmart™ invertorový motor složitý název, ale důvod, proč ho myčky Beko mají, je jednoduchý - malá spotřeba, nízká hlučnost a dlouhá životnost. Myslíme tak na vaši peněženku i životní prostředí. Unikátní program, který umyje a usuší plnou náplň myčky za 58 minut. Už nemusíte čekat několik hodin až budete mít nádobí připravené k dalšímu použití, tak jako u ostatních myček. S hadicí AquaStop se nemusíte bát, že by při nehodě myčka vytopila vaši kuchyni. Pokud by došlo k porušení hadice, její ventil zastaví přívod vody, takže klidně pusťte myčku a vyražte k moři! Užívejte si křišťálově čisté sklenice i po několikátém mytí v myčce. Unikátní technologie Glass Shield® oplachuje nádobí nezměkčenou vodou. To prodlužuje životnost a zamezuje jeho korozi, zašednutí a poškrábání.

Produkt je výrobek značky Beko ,distribuovaný s EAN kódem 8690842187339.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Beko, Kuchyně a jídelny Beko, Kuchyňské spotřebiče Beko, Myčky nádobí Beko.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Vestavná myčka nádobí Beko DIS26021,45cm,10sad a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, myčky nádobí sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Beko a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Beko najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Vestavná myčka nádobí Beko DIS26021,45cm,10sad
Právě si prohlížíte...

12790,- Kč