Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Vestavná myčka nádobí Guzzanti GZ 8702

Vestavná myčka nádobí Guzzanti GZ 8702
Vestavná myčka nádobí Guzzanti GZ 8702
Vestavná myčka nádobí Guzzanti GZ 8702
Vestavná myčka nádobí Guzzanti GZ 8702

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Vestavná myčka nádobí Guzzanti GZ 8702 z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, myčky nádobí, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Vestavná myčka nádobí Guzzanti GZ 8702 .

Detailní informace

Vestavná myčka nádobí Guzzanti GZ 8702 Vestavná myčka nádobí Guzzanti GZ 8702 se stane skvělým pomocníkem ve vaší kuchyni. O nádobí se stará šetrně, rychle a efektivně. Při svém chodu dokáže šetřit energií i vodou. Svou energetickou třídou spadá do kategorie A+, proto její provoz ušetří vaše finance. 9 sad najednou Myčka nabízí celkem 6 programů, ze kterých si zcela jistě vždy vyberete vhodný v danou chvíli. Poskytuje dostatečně velký prostor pro 9 sad nádobí. Automatické programy se dokonale postarají o ideální nastavení spotřeby vody, teplotu... vody a dobu oplachování, vždy podle intenzity znečištěni. Podle vašeho přání Odložený start lze využít v horizontu 24 hodin, což umožní efektivní nakládání s vaším časem. Naplánujte si dopředu, kdy má začít myčka cyklus začít. Tímto docílíte, že skončí ve chvíli, kdy vám to nejvíce vyhovuje. Žádné potopy Nebojte se opustit dům ve chvíli, kdy spustíte mycí cyklus. Funkce AquaStop v případě poruchy, kdy hrozí vytečení vody, automaticky zastaví přívod vody a zapne čerpadlo pro vypumpování vody z nádrže. 2 + 1 koše Myčka je vybavena hned třemi koši, které poskytnou velký úložný prostor pro všechno vaše nádobí. Jeden z košů je určen pro ukládání příborů a drobného kuchyňského náčiní. Další dva koše poskytují přehledný prostor pro naskládání dalšího nádobí jsou výškově nastavitelné. Víte jak vyčistit co nejúčinněji myčku? Podívejte se na náš článek! - Jak účinně vyčistit myčku

Produkt je výrobek značky Guzzanti ,distribuovaný s EAN kódem 8594186720408.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Guzzanti, Kuchyně a jídelny Guzzanti, Kuchyňské spotřebiče Guzzanti, Myčky nádobí Guzzanti.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

12 990,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Vestavná myčka nádobí Guzzanti GZ 8702 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, myčky nádobí sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Guzzanti a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Guzzanti najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Vestavná myčka nádobí Guzzanti GZ 8702
Právě si prohlížíte...

11999,- Kč