Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

Míchadlo na maltu Stanley FatMax FME190-QS

Míchadlo na maltu Stanley FatMax FME190-QS
Míchadlo na maltu Stanley FatMax FME190-QS
Míchadlo na maltu Stanley FatMax FME190-QS
Míchadlo na maltu Stanley FatMax FME190-QS

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Míchadlo na maltu Stanley FatMax FME190-QS z kategorie kutilství a řemeslo, nářadí a nástroje, se slevou kupte přes Chci.cz.

E1Získejte tento produkt se slevou z obchodu E1 a budete spokojení s dodaným Míchadlo na maltu Stanley FatMax FME190-QS .

Detailní informace

Usnadněte si práci pořízením míchadla na maltu Stanley s převodovkou se dvěma převodovými stupni, které umožňují dokonalou ovladatelnost při různých aplikacích. Plynulá regulace otáček zaručuje hladké spuštění a optimální promíchání materiálu. Gumový kabel s délkou 4 metry usnadňuje manipulaci na staveništi. Dvojitá rukojeť s gumovým tvarovaným povrchem zaručuje komfort a ovladatelnost. Míchadlo na maltu Stanley je dodáváno s míchacím košem na maltu s průměrem 140 mm a s upínacím závitem M14 a dvěma klíči. Motor přístroje má výkon 1 600 W, což ...umožňuje provádět náročné míchání. Akustický tlak činí 84 dB (A) a akustický výkon 95 dB (A). Vybírejte z naší nabídky elektrického nářadí. Hodit se vám může například aku vrtačka, vrtací a bourací kladivo, pájecí pistole, úhlová bruska nebo vysavač. Kupte si také profesionální kufry na nářadí. O firmě Stanley Americká společnost Stanley byla založena v roce 1843 a v současné době patří k americkému koncernu Stanley Black & Decker. Pod značkou Stanley a Stanley FatMax vyvíjí a distribuuje ruční nářadí, elektrické nářadí a příslušenství, včetně úložných systémů a zaujímá přední postavení mezi dodavateli uceleného sortimentu pro profesionály i náročné domácí kutily. Na e-shopu E1.cz kupujte kufry na nářadí Stanley, pracovní nože a další druhy nářadí. Podívejte se na kompletní sortiment produktů společnosti Stanley na našich stránkách.

Produkt je výrobek značky Stanley ,distribuovaný s EAN kódem 5035048616574.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Stanley, Nářadí a nástroje Stanley.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 6330 g
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Míchadlo na maltu Stanley FatMax FME190-QS a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, nářadí a nástroje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Stanley a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Stanley najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Míchadlo na maltu Stanley FatMax FME190-QS
Právě si prohlížíte...

3426,- Kč