Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Pultový mrazák Whirlpool WH 1410 AE

Pultový mrazák Whirlpool WH 1410 AE
Pultový mrazák Whirlpool WH 1410 AE
Pultový mrazák Whirlpool WH 1410 AE
Pultový mrazák Whirlpool WH 1410 AE

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Pultový mrazák Whirlpool WH 1410 AE z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, mrazničky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Pultový mrazák Whirlpool WH 1410 AE .

Detailní informace

Pultový mrazák Whirlpool WH 1410 A+E Ať už jste milovníky zmrzliny nebo náruživými zahrádkáři, jistě oceníte možnosti, které vám nabízí mrazák Whirlpool WH1410 A+E. Poskytne vám nejen spolehlivý výkon, ale i velkou mrazicí kapacitu při zachování kompaktních rozměrů. Můžete jej tedy umístit i do malých prostor, aniž by vám překážel. On se na oplátku postará s maximální péčí o vaše potraviny. Kapacita & Technologie Vnitřní objem mrazáku Whirlpool WH1410 A+E dosahuje hodnoty 133 l, takže do něj bez problémů umístíte vše potřebné. O bezproblémový c...hod se postatá inteligentní technologie 6. smysl, její senzory totiž neustále monitorují vnitřní prostředí mrazáku a v momentě, kdy doplníte nové potraviny, automaticky zapnou režim rychlého zmrazování. Tím je zaručeno šetrné zamrazení a minimální výkyvy teploty uvnitř mrazáku. Po dokonalém zmrazení se tento režim automaticky deaktivuje. Dokonale se postará o uskladněné potraviny Mrazák se může pochlubit mrazicí kapacitou 13 kg/24 hod. I v případě náhlého výpadku proudu se nemusíte o své potraviny obávat, mrazák Whirlpool WH1410 A+E je uchová zmrazené po dobu 28 hodin. Manipulaci s mrazákem usnadňují pohyblivá kolečka. Víko mrazáku lze uzamknout, takže se nemusíte bát jej umístit třeba do společných prostor.

Produkt je výrobek značky Whirlpool ,distribuovaný s EAN kódem 8003437163753.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Whirlpool, Kuchyně a jídelny Whirlpool, Kuchyňské spotřebiče Whirlpool, Mrazničky Whirlpool.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 865 mm
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

10 289,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Pultový mrazák Whirlpool WH 1410 AE a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, mrazničky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Whirlpool a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Whirlpool najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pultový mrazák Whirlpool WH 1410 AE
Právě si prohlížíte...

5089,- Kč