Maska neoprénová Oxford Neoprene Face Mask

Maska neoprénová Oxford Neoprene Face Mask
310 289 200
310,- Kč

Původní cena: 289,- Kč


Hodnocení:


Maska neoprénová Oxford Neoprene Face Mask z kategorie oblečení a móda, oblečení, sportovní oblečení, ochranné motocyklové oděvy, motocyklové oblečení, se slevou kupte přes Chci.cz.

In Sport LineZískejte tento produkt se slevou z obchodu In Sport Line a budete spokojení s dodaným Maska neoprénová Oxford Neoprene Face Mask .

Detailní informace

Víceúčelová ochranná maska, nastavitelný nosní díl, otvory nosu a úst, univerzální velikost.. Maska Oxford Neoprene Face Mask je kvalitní ochranná maska pro použití při moto aktivitách, cyklistice i zimních sportech. Anatomický tvar dokonale kopíruje tvar hlavy, zajišťuje vysoký komfort a ochranu proti otěrům. Díky zapínání na suchý zip si lze optimálně nastavit velikost. Použití nepromokavého neoprenu a precizní zpracování umožňuje použití kukly pro všechny aktivity, kde dochází působením větru, deště a chladu k nežádoucímu prochlazení obličej...e. Ventilace v oblasti nosu a úst na druhou stranu umožňuje optimální odvod par. Maska také napomáhá minimalizaci nepříjemného zamlžování hledí při použití v helmě.Technický popis:
nastavitelný nosní díl
zapínání na suchý zip
ventilační otvory
odolná vůči větru
pomáhá zabránit mlžení plexi
udržuje tepelný komfort
materiál: neopren, polyester

Produkt je výrobek značky Oxford ,distribuovaný s EAN kódem 5030009146305.

Procházet zboží z kategorie Oblečení a móda Oxford, Oblečení Oxford, Sportovní oblečení Oxford, Ochranné motocyklové oděvy Oxford, Motocyklové oblečení Oxford.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

804,- Kč
707,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Maska neoprénová Oxford Neoprene Face Mask a další podobné zlevněné zboží z kategorie oblečení a móda sleva, oblečení sleva, sportovní oblečení sleva, ochranné motocyklové oděvy sleva, motocyklové oblečení sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Oxford a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Oxford najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Maska neoprénová Oxford Neoprene Face Mask
Právě si prohlížíte...

310,- Kč