CASSIDA Integral 3.0 Turbohead,

CASSIDA Integral 3.0 Turbohead,
2 559 2 589 738
2 559,- Kč

Původní cena: 2 589,- Kč


Hodnocení:


CASSIDA Integral 3.0 Turbohead, z kategorie auto-moto, díly a příslušenství vozidel, bezpečnost a zabezpečení vozidel, motocyklové ochranné pomůcky, motocyklové helmy, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným CASSIDA Integral 3.0 Turbohead, .

Detailní informace

Helma na motorku CASSIDA Integral 3.0 Turbohead,
(černá matná/zlatá):Integrální helma na motorku CASSIDA se hodí k jízdě po městě i po rychlostních silnicích. K výrobě helmy byl využit materiál, kterým je polykarbonát. Ten zajišťuje nejvyšší pohodlí i ochranu každému řidiči. Zaručuje vám přitom také nezbytnou ochranu při pádu a následnému zranění, dojde-li k dopravní nehodě. S touto helmou vám již nehrozí žádné oslnění sluncem, sklo má UV filtr. Připnutí helmy pevně k hlavě zajišťuje mikrometrická přezka. Během jízdy vás potěší její pohodl...nost, k tomu je ještě její interiér pratelný. Pokud jde o certifikaci, splňuje normy homologace ECE 22.05. Základní parametry moto helmy CASSIDA Integral 3.0 Turbohead,
(černá matná/zlatá) Zapínání helmy pomocí mikrometrické přezky Hmotnost helmy je příjemných 1550 g Ideální pro obvod hlavy: 53-54 cm Díky již přítomné sluneční cloně nemusíte v helmě nosit brýle O pohodlí při cestách se postará clona, která brání oslnění Disponuje homologací ECE 22.05

Produkt je výrobek značky Cassida.

Procházet zboží z kategorie Auto-moto Cassida, Díly a příslušenství vozidel Cassida, Bezpečnost a zabezpečení vozidel Cassida, Motocyklové ochranné pomůcky Cassida, Motocyklové helmy Cassida.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

2 549,- Kč
Detail

HJC i90 Metal Black XS Přilba

Velikost XS / Black / Polycarbonate / Hjc
4 270,- Kč
Detail

Givi 12.3 Stratos Shade White/Black/Red XL Přilba

Velikost XL / White Black Red / High Resistance Thermoplastic / Givi
2 720,- Kč
2 411,- Kč
Detail
12 499,- Kč
Detail

CASSIDA Magnum

Rozbaleno / Cassida
1 729,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

CASSIDA Integral 3.0 Turbohead, a další podobné zlevněné zboží z kategorie auto-moto sleva, díly a příslušenství vozidel sleva, bezpečnost a zabezpečení vozidel sleva, motocyklové ochranné pomůcky sleva, motocyklové helmy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Cassida a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Cassida najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

CASSIDA Integral 3.0 Turbohead,
Právě si prohlížíte...

2559,- Kč