Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

UleFone Armor X7 PRO Dual SIM oranžová

UleFone Armor X7 PRO Dual SIM oranžová

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


UleFone Armor X7 PRO Dual SIM oranžová z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným UleFone Armor X7 PRO Dual SIM oranžová .

Detailní informace

Mobilní telefon UleFone Armor X7 PRO Dual SIM oranžová:Vlastnosti telefonu150 mm78,9 mm14,6 mmHmotnost telefonu: 234 g5úhlopříčka displejeAndroid 10typ operačního systému4 000 mAhkapacita baterie2× Nano SIMtyp SIM karty78,9 × 150 × 14,6 mmrozměry telefonu (Š×V×H)32 GBvnitřní paměť13 + 5 MpxfotoaparátLTEnejrychlejší internetMicroSDslot na paměťové karty234 ghmotnost telefonuCenově dostupný odolný telefon Ulefone Armor X7 ProUlefone Armor X7 Pro je odolný mobilní telefon, který se hodí pro všechny pracovníky na stavbách nebo například pro hasiče.... Jednoduše tam, kde je zvýšené množství prachu nebo hrozí polití vodou či jiné nebezpečí. Telefon Ulefone Armor totiž díky krytí IP68/IP69K vydrží ponořený ve vodě až po dobu 30 minut. Samozřejmostí je operační systém Android 10. A uživatelská data? Ty jsou bezpečně uložená za čtečkou otisků prstů nebo snímačem obličeje.5 Velikost displeje vhodná pro ovládání jednou rukou.13 MpxRozlišení hlavní kamery.4 000 mAhVýborná kapacita baterie.Android 10Verze operačního systému.Konečně displej, který lze ovládat jednou rukouPravděpodobně přecházíte ze staršího telefonu s malým displejem, proto pro vás bude používání Ulefone Armor X7 Pro snadné a příjemné. Displej s úhlopříčkou 5 se totiž příjemně ovládá klidně i jen jednou rukou. To u fyzicky větších telefonů již není možné.Ulefone Armor X7 Pro umí fotit pod vodouMobilní fotografie je docela věda, proto byste měli volit postupné kroky a učit se s každou pořízenou fotografií. Ulefone Armor X7 Pro má 13Mpx zadní kameru a k tomu ještě jednu přední pro pořizování selfíček nebo rychlé videohovory. Hlavní lákadlo však tvoří možnost natáčení a focení pod vodní hladinou.Zvýšená odolnost telefonu Ulefone ArmorTelefon Ulefone Armor disponuje komplexní ochranou proti pádům na zem. Jeho vnější obal je vyrobený z měkkého TPU polykarbonátu vyztuženého hliníkovou slitinou.S telefonem Ulefone Armor X7 Pro lze používat až dvě SIM kartyPoužíváte dva mobily? S telefonem Ulefone Armor X7 Pro tomu učiníte přítrž, protože má dvě pozice pro SIM karty. V případě druhého slotu jde o kombinovaný s paměťovou kartou.Ulefone Armor X7 Pro umožní odemykání obličejemPřední 5Mpx kamerka se kromě komunikace dá využít i pro pohodlné odemykání telefonu Ulefone Armor X7 Pro.GPS navigaceŽe nemáte v autě drahou GPS navigaci? V tom případě vám poslouží tento chytrý telefon. Stačí použít vhodnou aplikaci a mít aktivní mobilní data. Díky tomu dojedete do cíle přesně na čas.Ulefone Armor běží na Androidu 10Operační systém Android 10 je skvělým řešením pro každý mobilní telefon, samozřejmě i pro Ulefone Armor. Nabízí totiž nejlepší kombinaci softwarových vychytávek pro každodenní používání. Také více šetří energii a chrání bezpečnost uživatelských dat.

Produkt je výrobek značky Ulefone ,distribuovaný s EAN kódem 6937748733614.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Ulefone, Komunikace Ulefone, Telefony Ulefone, Mobilní telefony Ulefone.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

6 649,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

UleFone Armor X7 PRO Dual SIM oranžová a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ulefone a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ulefone najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

UleFone Armor X7 PRO Dual SIM oranžová
Právě si prohlížíte...

3099,- Kč