Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Tlačítkový telefon Nokia 3310 DS, žlutá

Tlačítkový telefon Nokia 3310 DS, žlutá
Tlačítkový telefon Nokia 3310 DS, žlutá
Tlačítkový telefon Nokia 3310 DS, žlutá
Tlačítkový telefon Nokia 3310 DS, žlutá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Tlačítkový telefon Nokia 3310 DS, žlutá z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Tlačítkový telefon Nokia 3310 DS, žlutá .

Detailní informace

Legenda je zpět Kdo by si nevzpomněl na legendární mobilní telefon Nokia 3310 žlutá, který se nesmazatelně zapsal do mysli mnoha jeho uživatelů a celé historie mobilní komunikace. Nyní se vrací ve svém novém provedení, které si bere to nejlepší ze svého předchůdce, včetně tlačítkového ovládání, dlouhé výdrže baterie nebo klasické hry Had a navíc přidává inovovaný design a několik moderních vymožeností, jako větší a barevný displej nebo microUSB port. Větší a přehlednější displej Nová Nokia 3310 převzala to, co dělalo původní telefon natolik výj...imečným a navrch přidala několik novinek, bez kterých se již v dnešní době neobejdete. Tou hlavní je mnohem větší, polarizovaný a zaoblený 2,4“ displej s rozlišením 240 x 320 px, který je nyní barevný a lépe čitelný i na přímém slunečním světle. Změn se dostalo také uživatelskému rozhraní, jež je teď přehlednější a modernější. Obrovská výdrž baterie Vzpomínáte s nostalgií na doby, kdy jste s sebou nemuseli neustále nosit ke svému mobilu i nabíječku? Na doby, kdy váš mobilní telefon vydržel bez nabíjení v provozu klidně i několik dní? Nokia 3310 vás do těchto časů vrátí, je totiž vybavena baterií o kapacitě 1200 mAh, díky které můžete vést hovor dlouhý až 22 hodin, nebo jej nechat v pohotovostním režimu klidně celý měsíc. Legendární Had a čtyři barevné odstíny Co chtít zábavnějšího, než legendární hru Had, nyní na barevném displeji. Nová Nokia 3310 navíc přichází v modernějším designu a čtyřech barevných provedeních. Warm Red a Warm Yellow zaujmou lesklou úpravou, zatímco Dark Blue a Dark Grey přichází v matné úpravě. Díky tomu, že je mobilní telefon zbarvený celý, vypadá skvěle i po delším používání. Možnosti připojení Nechcete již po kapsách nosit dva telefony? Nokia 3310 nabízí podporu Dual SIM, takže můžete bez problémů používat firemní i osobní číslo v jednom telefonu. Díky slotu pro paměťovou kartu Micro SD lze navýšit paměť telefonu až na 32 GB a telefon samozřejmě obsahuje i 2Mpx fotoaparát. Pro bezdrátové připojení lze využít technologie Bluetooth a port microUSB umožňuje jednoduché nabíjení.

Produkt je výrobek značky Nokia ,distribuovaný s EAN kódem 6438409606143.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Nokia, Komunikace Nokia, Telefony Nokia, Mobilní telefony Nokia.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

7 426,- Kč
Detail
3 691,- Kč
Detail
7 649,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Tlačítkový telefon Nokia 3310 DS, žlutá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Nokia a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Nokia najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Tlačítkový telefon Nokia 3310 DS, žlutá
Právě si prohlížíte...

1790,- Kč