Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Repasovaný iPhone Xr černá

Repasovaný iPhone Xr černá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Repasovaný iPhone Xr černá z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Repasovaný iPhone Xr černá .

Detailní informace

Mobilní telefon Repasovaný iPhone Xr černá:Renewd je prémiová značka pro repasované produkty společnosti AppleK repasování iPhonů používá společnost Renewd výhradně originální díly přímo z produkce společnosti Apple. Díky tomu je každý iPhone skvěle připraven, s nejnovější verzí operačního systému iOS a baterií v nejlepším možném stavu. Striktní výstupní kvalitaKaždý repasovaný iPhone pečlivě kontroluje autorizovaný technik, který se zaměřuje na 83 kritických bodů. Díky tomu je každá, byť i sebemenší závada, odstraněna s maximální pečlivos...tí. Příslušenství je pak nové a originální přímo od Applu. Záruka na repasovaný iPhone je celých 24 měsíců, a to i pro podnikatele.Ekologicky úsporné baleníKaždý rok se celosvětově vyprodukuje ohromné množství elektroodpadu. Spousta zařízení, která by se mohla znovu použít nebo recyklovat, se bez rozmyslu vyhazuje. Pokud si vyberete zařízení Renewd, šetříte nejen své peníze, ale i životní prostředí. Repasovaný iPhone od Renewd se dodává v ekologicky udržitelných obalech. V příslušenství se nachází originální nabíječka, datový kabel i sponka potřebná k vložení SIM karty.Co můžete očekávat od značky Renewd?1. 100% originální Apple součástkyNa každé repasované zařízení jsou použité výhradně originální náhradní díly.2. Striktní kontrola kvalityVýstupní kontrola zkoumá kvalitu až 83 kritických míst.3. Originální příslušenství AppleS repasovaným iPhonem máte jistotu, že obdržíte také originální Apple kabel.4. Skvělý stavZařízení od Renewd může obsahovat pouze minimální oděrky. Jinak by neprošlo přísnou výstupní kontrolou.5. Aktuální operační systémSoftware je důležitou součástí každého zařízení. Proto budete mít k dispozici nejnovější verzi iOS.6. Ekologické baleníTrvanlivé a udržitelné balení z recyklovaných materiálů.7. ZárukaNa každé Renewd zařízení platí záruka celých 24 měsíců (i při nákupu na IČO). Představujeme iPhone Xr 64 GB v černém provedeníChytrý telefon iPhone Xr se pyšní 6,1 velkým Liquid Retina displejem, který doplňuje populární bezpečnostní prvek Face ID. A navíc nabídne působivé zážitky z rozšířené reality, fantastické portréty s hloubkou ostrosti nebo extrémně výkonný čip Apple A12 Bionic.

Produkt je výrobek značky Apple Refurbished ,distribuovaný s EAN kódem 8720039735927.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Apple Refurbished, Komunikace Apple Refurbished, Telefony Apple Refurbished, Mobilní telefony Apple Refurbished.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Repasovaný iPhone Xr černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Apple Refurbished a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Apple Refurbished najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Repasovaný iPhone Xr černá
Právě si prohlížíte...

8999,- Kč