Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Oukitel WP5 Pro oranžová

Oukitel WP5 Pro oranžová

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Oukitel WP5 Pro oranžová z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Oukitel WP5 Pro oranžová .

Detailní informace

Mobilní telefon Oukitel WP5 Pro oranžová:
Vlastnosti telefonu153,8 mm74,2 mm18 mmHmotnost telefonu: 300 g5,5úhlopříčka displejeAndroid 10typ operačního systému8 000 mAhkapacita baterieHybridní Nano SIMtyp SIM karty74,2 × 153,8 × 18 mmrozměry telefonu (Š×V×H)64 GBvnitřní paměť13 + 2 + 2 MpxfotoaparátLTEnejrychlejší internetmicroSDHC až 128 GBslot na paměťové karty300 ghmotnost telefonuOukitel WP5 Pro sází na rekordní výdrž baterieJsou vaše dny nabyté nefalšovaným dobrodružstvím či náročným pracovním nasazením? Pak k vašemu srdci zajist...é přiroste odolný telefon Oukitel WP5 Pro, který je pro tento životní styl jako stvořený. Kromě všelijakých certifikací odolnosti disponuje například trojitou zadní kamerou i podporou českých LTE frekvencí, díky čemuž si internet vychutnáte vždy v plné síle. A navíc má telefon Oukitel rekordní kapacitu baterie.Oukitel WP5 disponuje povedeným IPS displejem5,5 displej s FHD+ rozlišením vše zobrazuje dokonale čistě a s živými barvami. Díky vysokému jasu displeje není pro Oukitel WP5 Pro problém ani se zobrazením na přímém slunci. S poměrem stran 18:9 si na mobilním telefonu skvěle užijete i sledování filmů nebo hraní her.S telefonem Oukitel WP5 Pro budete mít stále dostatek energieBěžné baterie telefonů v této cenové kategorii vydrží zhruba 1 den aktivního používání, což je pro náročné uživatele nepřijatelná hodnota. Chytrý telefon Oukitel WP5 Pro je osazený akumulátorem o neskutečné kapacitě 8 000 mAh, což s přehledem vystačí klidně i na týden provozu bez nabíjení. A v případě nouze Oukitel WP5 Pro skvěle poslouží jako powerbanka pro další vaší elektroniku.Trojitá zadní kamera zachytí spoustu momentekMomentky, portréty, panorama či rozmanitá videa. To vše lze na telefonu Oukitel WP5 Pro pořídit pomocí solidní trojité kamery. Na cestách tak můžete fotit krásné fotky s rozlišením až 13 Mpx. Potěší možnost pořizování kvalitních portrétů s efektně rozostřeným pozadím. Na přední straně najdete 5Mpx kamerku pro bezproblémové videohovory nebo jednoduchá selfíčka.Krytí IP68 a MIL-STD-810GNa telefon Oukitel WP5 Pro se můžete spolehnout v jakémkoli prostředí. Dokonce přežije i 30 minut ve vodě. Jde tak o dokonalého společníka pro všechny outdoorové nadšence nebo aktivní sportovce. Mobilní telefon Oukitel WP5 Pro chrání sklo Corning Gorilla Glass 5 a disponuje odolností proti pádu z výšky 1,2 m dle standardu MIL-STD 810G.Čtečka otisků prstů a odemykání obličejemPřístup k citlivým datům chrání telefon Oukitel WP5 Pro pomocí senzoru otisku prstů na boční straně. Případně můžete vyzkoušet i odemykání pomocí obličeje.       

Produkt je výrobek značky Oukitel ,distribuovaný s EAN kódem 6972940563966.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Oukitel, Komunikace Oukitel, Telefony Oukitel, Mobilní telefony Oukitel.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Rozbaleno


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Oukitel WP5 Pro oranžová a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Oukitel a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Oukitel najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Oukitel WP5 Pro oranžová
Právě si prohlížíte...

2749,- Kč