Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

OnePlus 6T 8GB/256GB černá matná

OnePlus 6T 8GB/256GB černá matná

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


OnePlus 6T 8GB/256GB černá matná z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným OnePlus 6T 8GB/256GB černá matná .

Detailní informace

Mobilní telefon OnePlus 6T 8GB/256GB černá matná:
Vlastnosti telefonu157,5 mm74,8 mm8,2 mmHmotnost telefonu: 185 g6,41úhlopříčka displejeAndroid 9typ operačního systému3 700 mAhkapacita baterieNano SIMtyp SIM karty74,8 × 157,5 × 8,2 mmrozměry telefonu (Š×V×H)256 GBvnitřní paměť16 + 20 MpxfotoaparátLTEnejrychlejší internetNeslot na paměťové karty185 ghmotnost telefonu
OnePlus 6T, jeden z nejlepších mobilů s AndroidemDlouho očekávaný chytrý telefon OnePlus 6T je konečně tady. Svým pojetím je přímo určený těm nejnáročnějším uživatelům, k...teří ocení nejlepší dostupný hardware včetně čtečky otisků prstů přímo v displeji. Agresivní cenová politika ambiciózní společnosti OnePlus nese výsledky, protože v dané cenové hladině nemá žádnou konkurenci.
Miniaturní výřez v displejiOhromně velký AMOLED panel s úhlopříčkou 6,41 vás překvapí mimořádným obrazovým podáním. Panel zabírá skvělých 85,6 % čelní strany a jen v horním části najdete neobvykle tvarovaný výřez s čelní kamerkou a dalšími senzory. Navíc je vložený do překvapivě malého těla s rozměry 74,8 × 157,5 × 8,2 mm. Dalším vylepšením je použití nejnovější šesté generace Gorilla Glass.
Čtečka otisků prstů v displejiI když se nejedná o celosvětové prvenství, tak přesto lze čtečku otisků prstů v displeji označit za mimořádně luxusní záležitost. Zapomeňte na typická ovládací tlačítka ve fyzické podobě. Na moderních telefonech již pro ně není žádné místo.
Nadupaná sestava fotoaparátůVe výbavě dále nesmí chybět duální zadní kamera, kterou tvoří 16 Mpx + 20Mpx senzory Sony IMX519 a Sony IMX376K s vynikající světelností f/1.7, optickou OIS i elektronickou EIS stabilizací. Pro natáčení efektních klipů dobře poslouží nahrávání zpomaleného videa při 480 FPS. Výrobce musíme pochválit za širokou škálu nastavení a efektů přímo ve foto aplikaci.
Ohromná výdrž baterieS baterií o kapacitě 3 700 mAh uděláte velkou parádu i druhý pracovní den. Samozřejmostí je rychlé nabíjení prostřednictvím 20W nabíječky Dash Charge, která slibuje energii na celodenní provoz za půl hodiny dobíjení.
Chytrý telefon s Androidem 9Výrobce OnePlus už delší dobu využívá v podstatě čistý Android, v tomto případě verzi 9, ale používá pro něj označení OxygenOS. Jedná se v podstatě o čistý Android doplněný o několik vylepšení, která dávají smysl i těm největším geekům. Rychlost aktualizací i všech zabezpečení tak prakticky kopíruje telefony Pixel vyráběné přímo pro Google.
Klíčové vlastnosti telefonu OnePlus 6TVelký AMOLED displej mimořádné kvalityMimořádně malé vykousnutí na horní straněČtečka otisků prstů přímo v displeji + možnost odemykat pomocí skenu obličejiKvalitní duální kameraBaterie zajistí dvoudenní výdrž + rychlé dobíjeníTéměř čistý Android s dlouhodobou podporou nejnovějších aktualizací

Produkt je výrobek značky Oneplus ,distribuovaný s EAN kódem 6921815606291.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Oneplus, Komunikace Oneplus, Telefony Oneplus, Mobilní telefony Oneplus.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

12 990,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

OnePlus 6T 8GB/256GB černá matná a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Oneplus a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Oneplus najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

OnePlus 6T 8GB/256GB černá matná
Právě si prohlížíte...

9473,- Kč