MyPhone Halo A Senior černá

MyPhone Halo A Senior černá
689 690 1003
689,- Kč

Původní cena: 690,- Kč


Hodnocení:


MyPhone Halo A Senior černá z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným MyPhone Halo A Senior černá .

Detailní informace

Telefon myPhone Halo A má 1,77" barevný displej s velkým a čitelným písmem, které neunavuje oči. Zároveň je praktický a váží pouhých 73 g, díky čemuž je jeho ovládání snadné a pohodlné pro každého. myPhone Halo A SOS FUNKCE Mobilní telefon má velká podsvícená tlačítka a SOS tlačítko, které umožňuje jedním kliknutím uskutečnit hovor / odeslat SMS na naprogramované číslo. Uživatel je tak v případě neočekávaných situací v bezpečí. Velká výdrž Telefon poskytuje stabilitu a jistotu ve spojení s blízkými. Halo A nabízí až 120 hodin v pohotovostním re...žimu nebo až 4,5 hodiny nepřetržitého hovoru - to vše díky vysokokapacitní 800 mAh baterii. Fotoaparát Vestavěný fotoaparát vám umožní pořizovat a ukládat fotografie do telefonu. Praktická svítilna Nedostatek světla na schodišti již není problém. Použijte baterku a o nic se nestarejte

Produkt je výrobek značky Myphone ,distribuovaný s EAN kódem 5902983615965.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Myphone, Komunikace Myphone, Telefony Myphone, Mobilní telefony Myphone.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

MyPhone Halo A Senior černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Myphone a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Myphone najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

MyPhone Halo A Senior černá
Právě si prohlížíte...

689,- Kč