Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Mobilní telefon Vivax Fly 5 Lite 3GB/32GB, černá

Mobilní telefon Vivax Fly 5 Lite 3GB/32GB, černá
Mobilní telefon Vivax Fly 5 Lite 3GB/32GB, černá
Mobilní telefon Vivax Fly 5 Lite 3GB/32GB, černá
Mobilní telefon Vivax Fly 5 Lite 3GB/32GB, černá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Mobilní telefon Vivax Fly 5 Lite 3GB/32GB, černá z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Mobilní telefon Vivax Fly 5 Lite 3GB/32GB, černá .

Detailní informace

Vivax Fly 5 Lite Hledáte chytrý telefon s moderním designem a kvalitním výkonem a nechcete kvůli němu sahat hluboko do kapsy? Vivax Fly 5 Lite černá zaujme stylovým 5,71“ Waterdrop displejem, zadním duálním fotoaparátem s hlavní 13Mpx kamerou, výkonným osmijádrovým procesorem a nejmodernějším operačním systémem Android 9 Pie. Vivax Fly 5 Lite je důkazem, že za kvalitu nemusíte platit majlant. Rozsáhlý Waterdrop displej Užijte si sledování filmů a hraní her ve špičkové obrazové kvalitě na rozsáhlém 5,71“ IPS displeji, který se chlubí HD+ rozliše...ním 1520 x 720 px. Zásluhou moderního Waterdrop výřezu nejenže telefon Fly 5 Lite vypadá stylově, ale zároveň poskytuje maximální obrazové zážitky. Kvalitní snímky vždy a všude Pořiďte si kdykoli během dne parádní selfie s pomocí přední 8Mpx kamery, dokonale ukryté v kapkovitém výřezu. Na zadní straně najdete snímač otisků prstů pro rychlý a bezpečný přístup do telefonu a duální fotoaparát s hlavní 13Mpx kamerou a přídavnou kamerou s bleskem. Vaše snímky z dovolené, výletů do přírody a párty s přáteli nikdy nevypadaly lépe. Zahrajte si vaše oblíbené hry Navzdory svému tenkému tělu je telefon Fly 5 Lite osazen výkonným osmijádrovým procesorem, který doplňuje grafický procesor Imagination PowerVR, umožňující spuštění vašich oblíbených her. Fly 5 Lite nabízí rychlý operační systém o kapacitě 3 GB RAM a pro vaše data je připravena 32GB kapacita paměti, s možností rozšíření pomocí microSD karty až o 128 GB. Nejnovější operační systém Nový Vivax Fly 5 Lite přichází s nejnovějším a nejmodernějším operačním systémem Android 9 Pie, který vám umožní vychutnat si každý detail vašeho nového smartphonu. Díky slotu pro Dual SIM můžete v jednom telefonu využívat rovnou dvě SIM karty, nebo SIM kartu a microSD kartu. Součástí balení jsou sluchátka, USB kabel a nabíječka.

Produkt je výrobek značky Vivax ,distribuovaný s EAN kódem 3856005174379.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Vivax, Komunikace Vivax, Telefony Vivax, Mobilní telefony Vivax.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 199,- Kč
Detail
1 499,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Mobilní telefon Vivax Fly 5 Lite 3GB/32GB, černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Vivax a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Vivax najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Mobilní telefon Vivax Fly 5 Lite 3GB/32GB, černá
Právě si prohlížíte...

2841,- Kč