Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Mobilní telefon Realme 8 4GB/64GB, matná černá

Mobilní telefon Realme 8 4GB/64GB, matná černá
Mobilní telefon Realme 8 4GB/64GB, matná černá
Mobilní telefon Realme 8 4GB/64GB, matná černá
Mobilní telefon Realme 8 4GB/64GB, matná černá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Mobilní telefon Realme 8 4GB/64GB, matná černá z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Mobilní telefon Realme 8 4GB/64GB, matná černá .

Detailní informace

Mobilní telefon Realme 8 Další rok je tady a s ním i Realme s nástupcem svého bestselleru, který se znovu řadí mezi to nejlepší ve své cenové třídě. Co nám nový Realme 8 64 GB Cyber Black nabízí? Umožní vám pořizovat fotografie hodné profesionála se svým zadním 64Mpx čtyřnásobným AI fotoaparátem, poskytne prvotřídní vizuální zážitky na 6,4“ Super AMOLED displeji, zaujme originálním vzhledem a super tenkým designem a se svým 30W Dart rychlonabíjením zkrátí čas nutný k dobíjení na minimum. Působivý 6,4“ Super AMOLED displej I na mobilním telefonu... si lze užít sledování filmů a videí na maximum. Stačí k tomu 6,4“ Super AMOLED displej telefonu Realme 8 s neuvěřitelně ostrými detaily v podobě Full HD+ rozlišení a pestrými barvami jako z reálného života. Se 180Hz Touch sampling rate bude dotykové odezva během hraní her rychlá jako nikdy dříve. 64Mpx čtyřnásobný AI fotoaparát Pořizujte fotografie bez kompromisů v jejich kvalitě. Se špičkovým zadním čtyřnásobným fotoaparátem s rozlišením hlavní kamery 64 Mpx zachytíte snímky hodné profesionála a 8Mpx ultra širokoúhlá čočka zachytí svět v celé jeho kráse. Nechybí 2Mpx makro kamera, se kterou odhalíte i ty nejmenší detaily a 2Mpx snímač hloubky ostrosti, se kterým vytvoříte portréty s rozmazaným pozadím jako z ateliéru. Na přední straně najdete 16Mpx kameru pro pořízené nádherných selfies. Unikátní režimy Přeměňte obří města ve fascinující miniaturní modely. Unikátní Tilt-shift režim stvoří ze snímků velkoměst miniatury, které se stanou ozdobou vašich sociálních sítí. Starry režim vám pak usnadní pořizování snímků noční oblohy. Síla pro práci i zábavu Realme 8 má výkonu na rozdávání. Navzdory své nízké ceně disponuje silným osmijádrovým procesorem Mediatek Helio G95 s frekvencí až 2.05 GHz, který přináší dokonale plynulý chod všech aplikací i prvotřídní herní zážitky. Kvalitní výkon pak ještě doplňuje operační paměť 4 GB RAM a pro vaše filmy, hudbu nebo fotografie je připravena úložná kapacita 64 GB. Extrémní rychlost nabíjení Už žádné čekání při dobíjení telefonu. Realme 8 přichází s efektivním režimem 30W Dart rychlonabíjení, s jehož pomocí plně dobijete telefon už za pouhých 65 minut v nabíječce. Baterie s výdrží až 40 dní Většina chytrých telefonů má problémy s výdrží. U Realme 8 ale tyto starosti můžete hodit za hlavu. Obří 5000mAh baterie udrží váš telefon až 40 dní v pohotovostním režimu bez nutnosti dobíjení. Pomáhají jí přitom vymoženosti jako Super Power Saving Mode nebo App Quick Freeze, který přispívají k opravdu dlouhé výdrži.

Produkt je výrobek značky Realme ,distribuovaný s EAN kódem 6941399044517.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Realme, Komunikace Realme, Telefony Realme, Mobilní telefony Realme.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

4 399,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Mobilní telefon Realme 8 4GB/64GB, matná černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Realme a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Realme najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Mobilní telefon Realme 8 4GB/64GB, matná černá
Právě si prohlížíte...

4990,- Kč