Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Mobilní telefon Poco F3 8GB/256GB, černá

Mobilní telefon Poco F3 8GB/256GB, černá
Mobilní telefon Poco F3 8GB/256GB, černá
Mobilní telefon Poco F3 8GB/256GB, černá
Mobilní telefon Poco F3 8GB/256GB, černá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Mobilní telefon Poco F3 8GB/256GB, černá z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Mobilní telefon Poco F3 8GB/256GB, černá .

Detailní informace

Poco F3 Mobilní telefon s nadpozemským výkonem Představte si mobilní telefon s extrémním výkonem, který splní všechny vaše požadavky a přitom nestojí tolik, jako vlajkové lodi od konkurence. Představujeme vám Poco F3 256 GB černá, prémiový telefon bez kompromisů s nadupaným výkonem osmijádrového procesoru Snapdragon 870, podporou 5G sítí nebo úžasným 6,67“ AMOLED displejem s obnovovací frekvencí 120 Hz. A to je teprve začátek. Procesor se sílou na rozdávání Užijte si novou generaci rychlosti. Sledování videí, hraní her nebo surfování po webu si... nyní můžete vychutnat s dokonalou odezvou díky silnému osmijádrovému procesoru Qualcomm Snapdragon 870 5G s vlajkovou 7nm výrobní technologií, který ve spojení s operační pamětí 8 GB RAM LPDDR5 a obřím 256GB úložištěm UFS3.1 zvládne veškeré úkoly mrknutím oka. Baterie se super rychlým nabíjením I když se to vzhledem k jeho štíhlému tělu nezdá, skrývá v sobě Poco F3 pořádnou dávku energie. Jeho baterie s kapacitou 4520 mAh vám poskytne dostatek výdrže na den plný práce i zábavy bez nutnosti jejího dobíjení. Díky technologii 33W rychlonabíjení mu navíc doplníte 100 % energie během pouhých 52 minut v nabíječce. Vizuální zážitky na 120Hz AMOLED displeji Prožijte na vlastní oči veškerý obsah s dokonale plynulým pohybem a barvami jako z reálného světa na velkém 6,67“ AMOLED displeji s působivým rozlišením Full HD+ a podporou HDR 10+. Ať už dáváte přednost hraní her, čtení knih nebo sledování filmů, na displeji s obnovovací frekvencí 120 Hz si užijete bezkonkurenčně jemný a plynulý pohyb. Tenký a přitom silný Jen málokterý telefon zaujme na první pohled tak, jako Poco F3. Hlavní zásluhu na tom má jeho elegantní a tenké tělo s tloušťkou pouhých 7,8 milimetrů a displej s miniaturním výřezem na kameru. Styl a ochranu mu pak dodává oboustranné tvrzené sklo Corning Gorilla Glass 5. Trojnásobný AI fotoaparát Zachyťte svět v jeho nejvěrnějších detailech pomocí špičkového trojnásobného AI fotoaparátu. Hlavní kamera s rozlišením 48 Mpx, 5Mpx telemakro objektiv a 8Mpx ultraširokoúhlý objektiv s úhlem záběru 119° se za pomoci režimů umělé inteligence a funkce Night Mode 2.0 postarají o krásné snímky v každé situaci a za každého světla. S přední 20Mpx selfie kamerou pak zachytíte vaše nejlepší já. Profesionální zvuk Dolby Atmos Nedělejte kompromisy a užijte si sledování filmů a hraní her doprovázené profesionálním zvukem, který pozvedne vaše zážitky na zcela novou úroveň. Výkonné duální stereo reproduktory s podporou Dolby Atmos poskytují realističtější zvukové efekty, se kterými si veškerý obsah užijete jako v kině.

Produkt je výrobek značky Poco ,distribuovaný s EAN kódem 6934177736995.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Poco, Komunikace Poco, Telefony Poco, Mobilní telefony Poco.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Mobilní telefon Poco F3 8GB/256GB, černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Poco a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Poco najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Mobilní telefon Poco F3 8GB/256GB, černá
Právě si prohlížíte...

9990,- Kč