Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Mobilní telefon Motorola G 5G Plus 6GB/128GB, modrá

Mobilní telefon Motorola G 5G Plus 6GB/128GB, modrá
Mobilní telefon Motorola G 5G Plus 6GB/128GB, modrá
Mobilní telefon Motorola G 5G Plus 6GB/128GB, modrá
Mobilní telefon Motorola G 5G Plus 6GB/128GB, modrá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Mobilní telefon Motorola G 5G Plus 6GB/128GB, modrá z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Mobilní telefon Motorola G 5G Plus 6GB/128GB, modrá .

Detailní informace

Mobilní telefon Motorola Moto G 5G Plus Objevte rychlost internetu nové generace a užívejte si stahování a streamování ve vysokém rozlišení. Za telefon s podporou 5G sítí už nemusíte dávat celou svoji výplatu, stačí si pořídit mobilní telefon Motorola Moto G 5G Plus v modré barvě, který vedle připojení nové generace přináší také prvotřídní zobrazení na velkém 6,7“ CinemaVision displeji, dokonalé snímky pořizované čtyřnásobným 48Mpx fotoaparátem a špičkovou výdrž více než dva dny díky 5000mAh baterii. 5G připojení nové generace Už žádné čekání. ...S 5G připojením si konečně můžete užít zábavu naplno. Chcete streamovat hry bleskovou rychlostí bez zpoždění? Nebo stahovat filmy ve vysokém rozlišení během pár sekund? Díky podpoře 5G sítí si můžete užívat mobilní připojení nové generace ve svém telefonu i vy. Více než 2 dny na jedno nabití Více zábavy, méně nabíjení. Motorola G 5G Plus vám se svou baterií o kapacitě 5000 mAh umožní pracovat, hrát hry a surfovat po webu více než 2 dny bez nutnosti hledat nabíječku. Potřebujete mu doplnit šťávu? Díky technologii 20W rychlonabíjení TurboPower stačí pouhých 15 minut nabíjení na dalších 10 hodin výdrže. Snímky jako od profesionála Fotografujte jako profesionál. Moto G 5G Plus vám se svou špičkovou čtyřnásobnou sestavou fotoaparátů s hlavním 48Mpx senzorem a technologií Quad Pixel umožní pořizovat překrásné snímky za všech okolností. Díky ultra širokoúhlému fotoaparátu zachytíte ještě větší scenérii, hloubkový fotoaparát umělecky rozmaže pozadí zatímco kamera Macro Vision zaznamená i ty nejmenší detaily. Pomocí přední duální 16Mpx kamery Quad Pixel navíc vytvoříte krásné selfie snímky. Nová éra rychlosti při hraní Užívejte si zábavu bez zpomalení, ať už vás vaše cesty zavedly kamkoli. Rychlý osmijádrový procesor Qualcomm Snapdragon 765 5G přináší větší rychlost a silnější grafiku oproti svému předchůdci a umožní vám tak užít si sledování filmů i hraní her v neuvěřitelných detailech bez jakýchkoli prodlev. Pohlcující 90Hz CinemaVision displej Nechte se při sledování filmů a hraní her pohltit působivým zobrazením v podobě živých barev a ostrých detailů na velkém 6,7“ 90Hz CinemaVision HDR10 displeji. Ten vám umožní prožít multimediální zážitky v působivém Full HD+ rozlišení (2400 x 1080 px) a s dokonale plynulým obrazem v 90 Hz, jako byste byli přímo v ději. Díky poměru obrazovky 21 : 9 telefon skvěle padne do ruky a přinese obraz téměř jako na plátně kina.

Produkt je výrobek značky Motorola ,distribuovaný s EAN kódem 0840023205712.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Motorola, Komunikace Motorola, Telefony Motorola, Mobilní telefony Motorola.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

3 139,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Mobilní telefon Motorola G 5G Plus 6GB/128GB, modrá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Motorola a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Motorola najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Mobilní telefon Motorola G 5G Plus 6GB/128GB, modrá
Právě si prohlížíte...

8112,- Kč