Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Doogee S59 PRO DualSIM zelená

Doogee S59 PRO DualSIM zelená

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Doogee S59 PRO DualSIM zelená z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Doogee S59 PRO DualSIM zelená .

Detailní informace

Mobilní telefon Doogee S59 PRO DualSIM zelená:Vlastnosti telefonu161 mm80,2 mm18,3 mmHmotnost telefonu: 340 g5,71úhlopříčka displejeAndroid 10typ operačního systému10 050 mAhkapacita baterie2× Nano SIMtyp SIM karty85,5 × 171,6 × 18,7 mmrozměry telefonu (Š×V×H)128 GBvnitřní paměť16 + 8 + 8 + 2 MpxfotoaparátLTEnejrychlejší internetMicroSD až 256 GB ve sdíleném slotu se SIMslot na paměťové karty340 ghmotnost telefonu Odolný telefon Doogee S59 Pro s rekordní kapacitou baterieHledáte odolný chytrý telefon s extrémně dlouhou výdrží na jedno nabi...tí? Představujeme vám smartphone Doogee S59 Pro s velkým 5,71 displejem, výkonným hardwarem, trojitým fotoaparátem či odolností vůči vodě a pádům. Mobilní telefon Doogee S59 Pro disponuje odolností proti pádu z výšky 1,5 m. Kromě toho telefon Doogee S59 Pro nabízí spoustu dalších praktických funkcí – jako například čtečku otisků prstů, podporu mobilních plateb díky NFC, kvalitní fotoaparáty nebo hlasitý reproduktor. Doogee S59 Pro je ideálním parťákem jak na doma, volný čas, tak i do zaměstnání a do náročných podmínek. 5,71 Dobře čitelná velká obrazovka.16 MpxRozlišení hlavního fotoaparátu.10 050 mAhNaprosto luxusní výdrž baterie.Android 10Verze operačního systému. Velký displej zajistí skvělou čitelnostObrněnému mobilnímu telefonu Doogee S59 Pro dominuje širokoúhlý 5,71 IPS displej se skvělou čitelností. Tento displej je navíc opatřen krycím sklem Gorilla Glass. U telefonu Doogee S59 Pro se tak můžete těšit na skvělou podívanou za každé situace. Doogee S59 Pro má hned čtyři zadní kameryDůležitým prvkem telefonu je skvělý trojitý fotoaparát s pokročilými AI algoritmy, které dále vylepší kvalitu fotek. S Doogee S59 Pro pořídíte nejen krásné portréty, ale i velkolepé scenérie díky širokoúhlému záběru. Hlavní 16Mpx kamera od Samsungu nabídne světelnost f/2,0 a celkově velmi dobrý výstup. i na přední straně najdete 16Mpx širokoúhlou selfie kamerku, mezi jejíž přednosti patří pokročilá umělá inteligence nebo možnost odemykat telefon Doogee S59 Pro pouhým pohledem. Doogee S59 Pro nabídne baterii, která nemá konkurenciJezdíte často mimo civilizaci a potřebujete mít u telefonu jistotu, že vydrží několik dnů na jedno nabití? V tomto ohledu mobilní telefon Doogee S59 Pro rovněž exceluje, jelikož nabízí baterii s kapacitou 10 050 mAh. Jen velmi těžko najdete na trhu chytrý telefon s delší výdrží. Doogee S59 Pro má multifunkční boční tlačítkoVelkou zajímavostí smartphonu Doogee S59 Pro je boční tlačítko umístěné na samotný střed telefonu. Funkci tohoto tlačítka si můžete přizpůsobit například pro rozsvícení baterky, pořízení screenshotu nebo poslouží jako tlačítko fyzické spouště při focení mokrým telefonem. Mobilní telefon Doogee S59 Pro pracuje s Android 10Bezpečnost uživatelských dat v telefonu Doogee S59 Pro zajistí například odemykání obličejem nebo otiskem prstu v bočním tlačítku. Důležitou roli však hraje i softwarová výbava, kterou představuje Android ve verzi 10.

Produkt je výrobek značky Doogee ,distribuovaný s EAN kódem 6924351688431.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Doogee, Komunikace Doogee, Telefony Doogee, Mobilní telefony Doogee.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

7 969,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Doogee S59 PRO DualSIM zelená a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Doogee a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Doogee najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Doogee S59 PRO DualSIM zelená
Právě si prohlížíte...

4419,- Kč