Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Aligator S5540 SENIOR gradientní modrá

Aligator S5540 SENIOR gradientní modrá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Aligator S5540 SENIOR gradientní modrá z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Aligator S5540 SENIOR gradientní modrá .

Detailní informace

Mobilní telefon Aligator S5540 SENIOR gradientní modrá:Vlastnosti telefonu149 mm73 mm9 mmHmotnost telefonu: 175 g5,5úhlopříčka displejeAndroid 9typ operačního systému2 500 mAhvýdrž baterieMicro + Nano SIMtyp SIM karty73 × 149 × 9 mmrozměry telefonu (Š×V×H)32 GBvnitřní paměť8 + 2 MpxfotoaparátLTEnejrychlejší internetMicroSDXC až 512 GBslot na paměťové karty175 ghmotnost telefonu
Aligator S5540 Senior je jednoduchý telefon vhodný pro seniory. Jeho zakulacený design je nejen elegantní, ale dobře se také drží v ruce. Svižné reakce systému Andr...oid 9 zajistí procesor se čtyřmi jádry a 2 GB RAM. Velký dotykový displej o velikosti 5,5 disponuje rozlišením 960 × 480 pixelů a nabízí kvalitní zobrazení s jednoduchým a snadno čitelným menu i pro osoby se zrakovým postižením.
Klíčové vlastnosti mobilního telefonu Aligator A900 Senior, modrý5,5 IPS displej s přehlednou grafikouFotoaparát s rozlišením 8 Mpx a LED bleskemAligator S5540 Senior podporuje funkci Dual SIM32 GB paměť se slotem pro paměťovou kartuTelefon s operačním systémem Google Android 9.0 Pie
Jednoduchý telefon, co udělá hezké fotkyCenné momentky zachytí fotoaparát s 8Mpx rozlišením, které lze přímo z telefonu upravovat pomocí různých aplikací. Nechybí LED blesk, s kterým si lze snadno také přisvítit v noci. Aligator S5540 Senior pořídí i hezká selfíčka pomocí přední kamerky s 2Mpx rozlišením.
Aligator S5540 Senior potěší i pokročilejšími funkcemiJelikož telefon podporuje paměťové karty, tak můžete do telefonu uložit spoustu svých oblíbených písní nebo filmů, a ty kdykoliv a kdekoliv přehrávat. Díky 3,5mm audio jacku snadno připojíte sluchátka pro kvalitnější poslech. Aligator S5540 Senior vás potěší i praktickými funkcemi jako je kalendář, budík a možností stahovat tisíce dalších zajímavých aplikací z Google Play Storu. Důležité je i rychle dostupné SOS tlačítko na domovské obrazovce pro zavolání pomoci.

Produkt je výrobek značky Aligator ,distribuovaný s EAN kódem 8595181196052.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Aligator, Komunikace Aligator, Telefony Aligator, Mobilní telefony Aligator.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Aligator S5540 SENIOR gradientní modrá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Aligator a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Aligator najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Aligator S5540 SENIOR gradientní modrá
Právě si prohlížíte...

2289,- Kč