Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Nabíječka do auta Setty 2,4A s microUSB kabelem, černá

Nabíječka do auta Setty 2,4A s microUSB kabelem, černá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Nabíječka do auta Setty 2,4A s microUSB kabelem, černá z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony – příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Nabíječka do auta Setty 2,4A s microUSB kabelem, černá .

Detailní informace

Autonabíječka Setty s microUSB kabelem je výborným pomocníkem na dlouhých cestách autem a díky vysokému proudu 2,4A se Váš telefon nabije daleko rychleji. Setty nabíječka je ideální pro uživatele, kteří potřebují mobilní telefony, tablety, smartphony a jiné zařízení nabít prostřednictvím zapalovače v automobilu. Setty během nabíjení bezpečně ochrání Váš přístroj i v případě neočekávaného přepětí. Autonabíječka je ideální pro dobíjení přístroje ze zapalovače osobních a nákladních automobilů. Vlastnosti: Nabije Váš mobilní telefon, smartphone, ta...blet nebo jiné mobilní zařízení Vhodné pro osobní i nákladní automobily Napájení a nabíjení přístroje prostřednictvím cigaretového zapalovače Maximální proud: 2,4A Inteligentní obvody, které chrání zařízení před přepětím Délka kabelu: 1m Barva: black / černá

Produkt je výrobek značky Setty ,distribuovaný s EAN kódem 5900495758439.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Setty, Komunikace Setty, Telefony Setty, Mobilní telefony – příslušenství Setty.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Nabíječka do auta Setty 2,4A s microUSB kabelem, černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Setty a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Setty najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Nabíječka do auta Setty 2,4A s microUSB kabelem, černá
Právě si prohlížíte...

169,- Kč