Nabíječka ALIGATOR s 2xUSB výstupem, 3.4A, smart IC, black

Nabíječka ALIGATOR s 2xUSB výstupem, 3.4A, smart IC, black
289 299 373
289,- Kč

Původní cena: 299,- Kč


Hodnocení:


Nabíječka ALIGATOR s 2xUSB výstupem, 3.4A, smart IC, black z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony – příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Nabíječka ALIGATOR s 2xUSB výstupem, 3.4A, smart IC, black .

Detailní informace

Oblíbená cestovní nabíječka pro mobilní telefon za výhodnou cenu. Určena pro zařízení dobíjená přes USB port. Technické parametry: Vstup: AC 100-240V Výstup: DC 2x5V 2.4A (max 3.4A celkem) SMART IC – rychlé adaptivní nabíjení Ochrana proti zkratu a přetížení USB kabel pro iPhone/iPad (Lightning port) 2A. Barva: černá

Produkt je výrobek značky Aligator ,distribuovaný s EAN kódem 8595181151495.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Aligator, Komunikace Aligator, Telefony Aligator, Mobilní telefony – příslušenství Aligator.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Nabíječka ALIGATOR s 2xUSB výstupem, 3.4A, smart IC, black a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Aligator a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Aligator najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Nabíječka ALIGATOR s 2xUSB výstupem, 3.4A, smart IC, black
Právě si prohlížíte...

289,- Kč